Σάσα Βεζένκοβ Euroleague: Η αντίδραση της συντρόφου του στην βράβευσή του ως MVP

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάσα Βεζένκοβ Euroleague: Η αντίδραση της συντρόφου του στην βράβευσή του ως MVP

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σάσα Βεζένκοβ Euroleague: Η διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού Νικόλ Ελευθεριάδου νιώθει περήφανη για τον Σάσα με τον οποίο είναι για περισσότερο από ένα χρόνο σε σχέση

19.05.2023 | 11:23

Τους συνδέει η αγάπη τους για τον αθλητισμό και ο Ολυμπιακός. Εκείνη είναι διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού και εκείνος ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μπάσκετ και MVP της φετινής Eurolegue. Ο Σάσα Βεζένκοβ και η Νικόλ Ελευθεριάδου είναι ζευγάρι περισσότερο από ένα χρόνο και το… αποκάλυψαν πριν από λίγους μήνες στον γάμο του Κώστα Σλούκα όπου και εμφανίστηκαν μαζί. Ο Βούλγαρος άσος έχει βρει το άλλο του μισό στη νεαρή πολίστρια η οποία έχει κερδίσει 2 φορές πρωτάθλημα Ευρώπης με τον Ολυμπιακό και με κάθε ευκαιρία είναι στο Παπαστράτειο για να την δει να παίζει.

Φυσικά και εκείνη δεν χάνει αγώνα του στο ΣΕΦ όταν δεν έχει υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό. Η Νικόλ Ελευθεριάδου είναι πάντα δίπλα για τον σύντροφό της και όταν έμαθε ότι είναι ο MVP της Euroleague της περιόδου 2022-23 έγραψε στο Instagram: «Περήφανη» και έβαλε και δύο φατσούλες με καρδιές.

Exit mobile version