Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ναταλία Γερμανού για Φρέντυ: «Δεν θα σε φτάσω ποτέ»
LIFESTYLE

Ναταλία Γερμανού για Φρέντυ: «Δεν θα σε φτάσω ποτέ»

Ναταλία Γερμανού για Φρέντυ: Η ημέρα που ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή

Μία τρυφερή ανάρτηση έκανε τη Δευτέρα 22/5 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ναταλία Γερμανού, μιλώντας για τις γλυκόπικρες μνήμες που της φέρνει η 21η Μαΐου. Όπως εξήγησε, η εν λόγω ημέρα συνδέεται με ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα σημαντικά για την ίδια γεγονότα, καθώς η 21η Μαΐου είναι η ημέρα που το τραγούδι της, «My Nymber One», κέρδισε στη Eurovsion με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και η ημέρα που ο πατέρας της, Φρέντυ Γερμανός, έφυγε από τη ζωή.

Ναταλία Γερμανού: «Μπαμπάκα μου, ήσουν ο καλύτερος»

«Χτες ήταν γιορτή. Γιόρταζε ο Κωνσταντίνος, η Ελένη, γιόρταζε το my number one (18 χρόνια από τη μαγική μας νίκη στο Κίεβο) είχαμε και εκλογές… 21 Μαΐου. Αυτή η μέρα ! Που κάθε χρόνο η χαρά και η λύπη συγκρούονται μέσα μου σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος και -ναι, αναντικατάστατος, όμως να ξέρεις είσαι η πυξίδα μου και θα ‘σαι για πάντα. 5/9/1934-21/5/1999 ❤️», έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Παράλληλα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο-αφιέρωμα στον πατέρα της, στο οποίο καταγράφεται ο σπουδαίος δημοσιογράφος σε διάφορες συνεντεύξεις του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις