Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αδερφός 27χρονης Αναστάζια: “Θέλω 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να τον “τελειώσω” εγώ”
ΕΛΛΑΔΑ

Αδερφός 27χρονης Αναστάζια: “Θέλω 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να τον “τελειώσω” εγώ”

Αδερφός 27χρονης Αναστάζια: "Να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει" ζητά ο αδερφός της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε νεκρή στην Κω

Οργή και αγανάκτηση νιώθει ο αδερφός της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, η οποία βρέθηκε νεκρή στην περιοχή των Αλυκών στην Κω, ανάμεσα σε ξερά κλαδιά. Μιλώντας στην εκπομπή “T-live” του Alpha, ζητά να τον αφήσουν δέκα λεπτά με τον δράστη της δολοφονίας, αν φυσικά αυτός είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί και στο σπίτι του βρέθηκε DNA της κοπέλας. “Στην αρχή παρακολουθούσα την υπόθεση στα media. Δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν η αδελφή μου, αλλά μετά μου τηλεφώνησε η μητέρα μου και μου το επιβεβαίωσε. Ήταν πλέον σίγουρο ότι ήταν η αδελφή μου. Γνωρίζω μόνο όσα διαβάζω κι ακούω στα μίντια, γιατί εγώ είμαι στην Πολωνία και δεν είμαι στην Ελλάδα. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα”, ανέφερε αρχικά ο Πολωνός αδελφός της 27χρονης.

“Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει. Θα ήθελα να συναντηθώ 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να τον “τελειώσω” εγώ” πρόσθεσε, επίσης, ο αδελφός της Αναστάζια που ελπίζει ότι η δολοφονία της θα είναι μία προειδοποίηση για άλλα κορίτσια.

Η ανάρτηση του αδερφού της Αναστάζια – “Δυσκολεύομαι να το γράψω…”

Λίγη ώρα μετά την τραγική είδηση του εντοπισμού της νεαρής γυναίκας και τη στιγμή που η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας βρίσκεται στο νησί της Κω, ο αδερφός της ανέβασε μία συγκινητική ανάρτηση, με την οποία αποχαιρετά την αδερφή του: “Δυσκολεύομαι να το γράψω… Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα μου! Να είσαι ευλογημένη στο εξής και να είσαι σίγουρη ότι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη! Αναπαύσου εν ειρήνη”, έγραψε.

Κως: «Δεν ξέραμε τον Μπαγκλαντεσιανό, ούτε φίλος, ούτε από τη δουλειά της ήταν», λέει ο σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια

Εξηγήσεις κλήθηκε να δώσει ξανά ο 28χρονος σύντροφος της άτυχης Πολωνής, καθώς ο ανακριτής του ζήτησε απαντήσεις για τα μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι το μοιραίο βράδυ. Το κινητό του νεαρού Πολωνού μαζί με τις συσκευές της 27χρονης και του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού εστάλησαν χθες στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Από την ανάλυση των κλήσεων και των μηνυμάτων στο κινητό του, κρίθηκε απαραίτητο να διευκρινίσει το περιεχόμενο των διαλόγων που είχε με την Αναστάζια λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Ο 28χρονος, μιλώντας στο protothema.gr, υποστηρίζει πως ούτε ο ίδιος ούτε η Αναστάζια γνώριζαν τον 32χρονο συλληφθέντα. «Δεν τον ξέρουμε τον άνδρα από το Μπαγκλαντές που έχουν συλλάβει για την υπόθεση της Αναστάζια. Ούτε φίλος, ούτε από τη δουλειά της ήταν», λέει ο Μίχαλ, ενώ δεν κρύβει τη θλίψη του από την τραγική κατάληξη που είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης. «Είμαι σε πολύ άσχημη, ψυχολογική κατάσταση. Μαζί με τη μητέρα της Αναστάζια κάναμε τα πάντα για να τη βρούμε και είχαμε μια ελπίδα ότι ζει», αναφέρει ο ίδιος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις