Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το καρέ του βίντεο, οι σακούλες, τα στίγματα του κινητού – Πώς έδεσαν τον Μπαγκλαντεσιανό
ΕΛΛΑΔΑ

Το καρέ του βίντεο, οι σακούλες, τα στίγματα του κινητού – Πώς έδεσαν τον Μπαγκλαντεσιανό

Το χρονικό της φρίκης 

Ένα καρέ, μια εικόνα, από βίντεο που βρήκαν και παρέδωσαν στην ανακρίτρια Κω, οι αστυνομικοί του κλιμακίου του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ήταν το κρίσιμο στοιχείο, που «έλυσε» τα χέρια των δικαστικών λειτουργών και απήγγειλαν κατηγορία κατά του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, για την ανθρωποκτονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στο νησί!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, πέραν των υπολοίπων κινήσεων του κρατούμενου τη μοιραία νύχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη, έχει καταγραφεί μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η επιστροφή του στο σπίτι όπου διέμενε, αλλά και η εσπευσμένη αναχώρησή του από αυτό. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Alphafreepress, στην έξοδό του, διακρίνεται μέσα σε σκοτεινό, βεβαίως φόντο, να κρατά στα χέρια του κάποια πράγματα που πήρε από το σπίτι και τα οποία για τους αστυνομικούς που γνωρίζουν κάποια, ήταν σακούλες μαύρες.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη Αναστάζια βρέθηκε στο υδροβιότοπο στις Αλυκές Κω, σκεπασμένη στο μισό σώμα με μαύρη σακούλα!!! Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο βίντεο, που κατάφεραν να βρουν οι έμπειροι αστυνομικοί, που έφθασαν στην Κω από την Αθήνα να συνεισφέρουν στην μεγάλη έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας που έχει συνταράξει Ελλάδα και Πολωνία, υπάρχουν στοιχεία σχεδόν όλων των γεγονότων, που οδηγούν στον δράστη.

Το χρονικό της φρίκης

Έτσι, λοιπόν, οι κινήσεις του Μπαγκλαντεσιανού αργά τη νύχτα της Δευτέρας και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, έχουν καταγραφεί,  ως εξής: Στις 10:30 τη νύχτα της Δευτέρας, η άτυχη Αναστάζια, που πήγε στο σπίτι του κατηγορούμενου πιστεύοντας ότι θα της προμηθεύσει, όπως κατέθεσε ο Πολωνός μνηστήρας της λίγη κάνναβη, φαίνεται να ανεβαίνει στο δίκυκλο του 32χρονου και να φεύγουν. Συμπεραίνουν οι αστυνομικοί ότι την έπεισε, δείχνοντας ευγενικό πρόσωπο, να τη μεταφέρει δήθεν ο ίδιος στο σημείο του ραντεβού της με τον μνηστήρα της η στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν για την τουριστική σεζόν.

Τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν έτσι. Ενώ ουσιαστικά από εκείνη τη στιγμή η Αναστάζια αγνοείται, ο υπήκοος Μπαγκλαντές, διακρίνεται στο βίντεο να επιστρέφει, μόνος αυτή τη φορά, στο σπίτι με το δίκυκλο. Η ώρα ήταν 1 το πρωί της Τρίτης.

Βγαίνει κρατώντας σακούλες

Και τότε, κάνει την κίνηση που τον κατέστησε κατηγορούμενο σε συνδυασμό βέβαια και με άλλα στοιχεία, που αφορούν τα σήματα του κινητού στις κεραίες της περιοχής. Τρία λεπτά μετά τη 1 το πρωί της Τρίτης, σχεδόν αμέσως δηλαδή με την επιστροφή του, ξαναβγαίνει από αυτό κρατώντας τις σακούλες και ίσως το σεντόνι με το οποίο βρέθηκε η Αναστάζια τυλιγμένη! Στις 5 το πρωί-τέσσερις ώρες μετά- επιστρέφει στο σπίτι για δεύτερη φορά. Πριν μπει στο εσωτερικό, όπως αποκάλυψε ο συγκάτοικός του Πακιστανικής καταγωγής, τίναξε τα ρούχα του στο πλατύσκαλο για να φύγουν από πάνω του τα φύλλα, τα χορτάρια και τα αγκάθια, που είχε γεμίσει.

Ο συγκάτοικος

«Εγώ τον καλούσα τη νύχτα στο τηλέφωνο να δω που βρίσκεται, αλλά η δεν απαντούσε η μετά ήταν κλειστό το τηλέφωνο», κατέθεσε στους αστυνομικούς και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είπε την αλήθεια. Όπως προαναφέρθηκε, το δεύτερο σημαντικό στοιχείο, που περιέχεται στη δικογραφία για την ανθρωποκτονία, είναι όσα αποκάλυψαν οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας για τις κινήσεις του, εκείνη τη νύχτα.

Τα στίγματα του τηλεφώνου

Οσα είχε ισχυριστεί ενώπιον αστυνομικών και ανακρίτριας κατέρρευσαν καθώς τα στίγματα έδειξαν ότι κινήθηκε ακριβώς σε αντίθετες κατευθύνσεις από αυτές που είπε.Και αυτές που ανέφερε, φρόντιζε να είναι αρκετά μακριά, λένε οι αστυνομικοί, από το σημείο όπου βρισκόταν δολοφονημένη η Αναστάζια και όπου είχε γίνει και το στυγερό έγκλημα η τουλάχιστον κάπου κοντά. Πέραν των δύο αυτών καίριων στοιχείων και της κατηγορίας ήδη που τον βάραινε για αρπαγή της 27χρονης, οι ερευνητές και η ανακρίτρια περιμένουν και κάποια ακόμη.

Το υλικό στα νύχια της Αναστάζια

Συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα από την εργώδη εξέταση των ιχνών DNA, που έχουν ανιχνευτεί στα νύχια του θύματος, με την ελπίδα ότι και η ίδια θα «δείξει» τον δολοφόνο της, αφού αυτός βρέθηκε με γρατζουνιές στα χέρια όταν προσήχθη για πρώτη φορά ως ύποπτος. Εργο δύσκολο πάντως γιατί η τοποθεσία όπου αποφάσισε ο δράστης να κρύψει τη σορό είναι ελώδης και η διάβρωση που γινόταν επί πολλά 24ωρα έχει καταστρέψει αρκετά στοιχεία γενετικού τύπου…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις