ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμοί: Νέα εσωκομματική κόντρα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ πλειστηριασμοί: Νέα εσωκομματική κόντρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει υποκρισία στον υποψήφιο βουλευτή του κόμματος, Γιάννη Σαρακιώτη - Η συμμετοχή του αδερφού του σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

23.06.2023 | 20:40

Νέα εσωκομματική κόντρα έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την καταγγελία κατά του υποψήφιου βουλευτή στη Φθιώτιδα, Γιάννη Σαρακιώτη από στέλεχος του κόμματος στην ίδια περιοχή. Ο λόγος για τον Νίκο Πάπουτσα, υποψήφιος βουλευτής και ο ίδιος στις εκλογές του Μαΐου ,ο οποίος τον κατηγόρησε για υποκρισία καθώς ο αδερφός του Γιάννη Σαρακιώτη φέρεται να πραγματοποιεί πλειστηριασμούς υπέρ των funds.

“Δεν είναι άραγε τεράστια πολιτική υποκρισία να είσαι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να λυσσομανάς κατά των funds που παίρνουν άδικα τα σπίτια του κόσμου με τους πλειστηριασμούς και ο αδελφός σου ο οποίος είναι συμβολαιογράφος και με τον οποίο διατηρείτε την ίδια επαγγελματική έδρα στην Αταλάντη, να πραγματοποιεί υπέρ των funds ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που εσύ κατακεραυνώνεις με την πολιτική σου;” έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πάπουτσας στην ανάρτησή του.

“Είναι νόμιμο. Είναι πολιτικά ηθικό;” αναρωτήθηκε στη συνέχεια, αναρτώντας και τις σχετικές, δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης είναι δικηγόρος.

Exit mobile version