Τι καλύτερο για τα ζεστά βράδια από ένα σπιτικό καρπουζοποτό; Είναι μια υπέροχη συνταγή για σπιτικό κοκτέιλ, με ένα από τα πιο αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού, το καρπούζι. Και γευστική συνταγή και διασκεδαστική η διαδικασία.
Υλικά συνταγής για σπιτικό κοκτέιλ με καρπούζι
1 καρπούζι
350ml βότκα
200ml λευκό κρασί
Κιτ βρύσης
Πάγος
Συνταγή για σπιτικό κοκτέιλ καρπούζι
Κόψτε τη βάση του καρπουζιού ώστε να μπορεί να σταθεί όρθιο στο τραπέζι.
Κάντε μια τρύπα στην κορυφή και αφήστε το καπάκι στην άκρη.
Βάλτε ένα ραβδομπλέντερ στο καρπούζι για να το πολτοποιήσετε.
Σουρώστε τον πολτό με ένα σουρωτήρι.
Ανοίξτε μια τρύπα στο πλάι στο καρπούζι, σε μέγεθος που θα εξυπηρετεί για να εφαρμόσετε το κιτ βρύσης, μια μικρή κάνουλα από αυτές που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
Τοποθετήστε την κάνουλα.
Ρίξτε το χυμό καρπουζιού μέσα στο καρπούζι. Προσθέστε το λευκό κρασί, τη βότκα και λίγο πάγο.
Βάλτε το καπάκι και σερβίρετε το κοκτέιλ σας σε ποτήρια με μπόλικο πάγο!