Γάμοι ομοφυλόφιλων Ελλάδα – Μπιμπίλας: Πολύ χαίρομαι, ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον

ΕΛΛΑΔΑ

Γάμοι ομοφυλόφιλων Ελλάδα – Μπιμπίλας: Πολύ χαίρομαι, ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γάμοι ομοφυλόφιλων Ελλάδα - Μπιμπίλας: Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ποιος του έκανε δώρο το πουκάμισο με τους παπαγάλους που φόρεσε στην ορκωμοσία του στη Βουλή

06.07.2023 | 12:07

Την χαρά του για την εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα από τη συνέντευξή του στο Bloomberg για την θεσμοθέτηση του γάμου των ομοφύλων ζευγαριών και στην Ελλάδα εξέφρασε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε και άγνωστες λεπτομέρειες για το πουκάμισο που φόρεσε στην ορκωμοσία της Βουλής ως βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας. Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερινα o Σπύρος Μπιμπίλας είπε ότι «αδιαφορώ πλήρως για την κριτική για το πουκάμισο. Θα συνεχίσω να είμαι ο Σπύρος». Όπως εξομολογήθηκε το εν λόγω πουκάμισο με τους παπαγάλους «μου το έχει χαρίσει ένας αγαπημένος άνθρωπος που δεν είναι πια στη ζωή, ο δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος, ο γνωστός “Μπαρ-μπαρ”». «Δεν το είχα βάλει ποτέ και θεώρησα ότι ήταν συμβολικό για τον άνθρωπο που με αγαπούσε» συμπλήρωσε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Ερωτηθείς, δε, για την εξαγγελία Μητσοτάκη για τον γάμο των ομοφύλων ζευγαριών ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε «πολύ χαίρομαι γι, αυτό. Εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα, εύχομαι όλοι οι άνθρωποι επι γης να αποκτήσουν τα ίδια δικαιώματα και να είναι ίσοι». Ο ίδιος, είπε, μάλιστα, ότι «θα έκανα γάμο μόνο για τα κληρονομικά δικαιώματα, γιατί δεν πιστεύω ότι το γάμος δεσμεύει τον άνθρωπο να μένει με κάποιον άλλο άνθρωπο γιατί ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον».

Exit mobile version