Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός μεταγραφές 2023: Επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές 2023: Επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός μεταγραφές 2023: Με story στο Instagram επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, με την επιβεβαίωση να έρχεται πλέον από επίσημα χείλη. Όπως είχε ενημερώσει από τις 29 Ιουνίου, ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε με την περίπτωση Παπαπέτρου. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση και μετά τις ανακοινώσεις των Σλούκα και Γκραντ, αναμένεται να κάνουν δικό τους τον Έλληνα φόργουορντ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον καλώς όρισε στο instagram, ποστάροντας με ένα στόρι όλες τις προσθήκες του Παναθηναϊκού.

Προανήγγειλε ακόμα 4 κινήσεις

Δίπλα στους Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Σλούκα, Μήτογλου, Γκραντ και Μωραΐτη, βρίσκεται και το πρόσωπο του Ιωάννη Παπαπέτρου που πρέπει πλέον ν α θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού. Μάλιστα προανήγγειλε ακόμα τέσσερις κινήσεις, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας «8 down, 4 to go». Θυμίζουμε πως τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο άλλοτε αρχηγός των «πρασίνων» αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια της Euroleague με την Παρτίζαν και είχε κατά μέσο όρο 5.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ, σουτάροντας με 44% στα δίποντα, 37% στα τρίποντα και 72% στις βολές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις