Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεκιούριτι ξυλοκόπησε ξεναγό: Ο άνδρας ήθελε να πάει στην παραλία
ΕΛΛΑΔΑ

Σεκιούριτι ξυλοκόπησε ξεναγό: Ο άνδρας ήθελε να πάει στην παραλία

Σεκιούριτι ξυλοκόπησε ξεναγό: Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς έχει υποστεί κάταγμα πάνω από το αριστερό του μάτι

Θύμα ξυλοδαρμού υποστηρίζει ότι έπεσε ένας ξεναγός στο Ηράκλειο Κρήτης όταν πήγε για μπάνιο με την παρέα του και επιχείρησε να διασχίσει την παραλία η οποία βρισκόταν μπροστά από ένα ξενοδοχείο. Σύμφωνα με την καταγγελία του και όπως μεταφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel, ο σεκιούριτι του ξενοδοχείου τους αρνήθηκε την είσοδο και στην συνέχεια τον ξυλοκόπησε. Η ανταποκρίτρια του Star Channel, στην Κρήτη, Γωγώ Αποστολάκη, ανέφερε πως ο ξεναγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς έχει υποστεί κάταγμα πάνω από το αριστερό του μάτι.

Το χρονικό του συμβάντος

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (04/08), όταν ο ξεναγός μαζί με τέσσερις φίλες του πέρασαν μπροστά από ένα ξενοδοχείο με σκοπό να πάνε σε μια διπλανή δημόσια παραλία.Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όταν ο υπάλληλος φύλαξης του ξενοδοχείου τους αντιλήφθηκε, τους αρνήθηκε την είσοδο και τότε ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται και ο σεκιουριτάς φέρεται να κατάφερε χτύπημα στο πρόσωπο του ξεναγού. Από το χτύπημα, ο ξεναγός φέρεται να έπεσε στο οδόστρωμα λιπόθυμος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις