Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τέιλορ Σουίφτ έσοδα: Μια τραγουδίστρια “φαινόμενο”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ έσοδα: Μια τραγουδίστρια “φαινόμενο”

Τέιλορ Σουίφτ έσοδα: Η σταρ έχει αυτή τη στιγμή τους περισσότερους μηνιαίους ακροατές - Ακολουθεί ο Weeknd, ο Bad Bunny κι ο Εντ Σίραν

H Τέιλορ Σουίφτ έχει αποδείξει πως είναι μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες των τελευταίων ετών, κερδίζοντας καθημερινά εκατοντάδες θαυμαστές. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει φανατικό κοινό, ενώ έχει εδραιωθεί πλέον, στο μουσικό στερέωμα, με τις εμφανίσεις της να γεμίζουν στάδια. Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του Spotify στο Twitter, η Τέιλορ Σουίφτ έγινε η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια που έχει κάθε μήνα 100 εκατ. ακροατές.

Το ρεκόρ της αφήνει πίσω τον Weeknd, ο οποίος στο παρελθόν έγραψε ιστορία ως ο πρώτος καλλιτέχνης που κατάφερε να φτάσει τους 100 εκατ. μηνιαίους ακροατές στο Spotify. «Συμπεριφορά βασίλισσας. Στις 29 Αυγούστου, η Τέιλορ Σουίφτ έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα στην ιστορία του Spotify που έφτασε τους 100 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές», γράφει η ανάρτηση του Spotify στο Twitter. Mετά την Τέιλορ Σουίφτ και τον Weeknd που βρίσκεται πλέον, στη δεύτερη θέση, ακολουθεί ο Bad Bunny συγκεντρώνοντας 80 εκατομμύρια ακροατές και στη συνέχεια, ο Εντ Σίραν με 77 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις