Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νερό 5 ευρώ Βόλος: Απίστευτη καταγγελία Μπέου
ΕΛΛΑΔΑ

Νερό 5 ευρώ Βόλος: Απίστευτη καταγγελία Μπέου

Νερό 5 ευρώ Βόλος: «Μαυραγορίτες πουλάνε το νερό 5 ευρώ»

Την ώρα που οι πολίτες του Βόλου κάνουν ουρές σε κεντρικά σημεία της πόλης για να πάρουν δωρεάν νερό, ο Αχιλλέας Μπέος καταγγέλλει φαινόμενα αισχροκέρδειας. Όπως έγραψε ο δήμαρχος Βόλου στα social media, υπάρχουν, δυστυχώς, καταστηματάρχες -και όχι κάποιοι πλανόδιοι- που έσπευσαν να εκμεταλλευθούν τις ανάγκες του πληθυσμού και πωλούν το νερό σε αστρονομικές τιμές. Ο Βόλος, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90% της έκτασής του, στερείται ηλεκτροδότησης και κατ’ επέκταση και υδροδότησης, με τον δήμο να μοιράζει νερά στους δημότες του.

Η καταγγελία του Μπέου

«Τις τελευταίες ώρες από καταγγελίες έγινα κοινωνός της αισχρής και ανήθικης δράσης ορισμένων ασυνείδητων, που, εκμεταλλευόμενοι το πρόβλημα με το νερό, πωλούν σε πολίτες την “εξάδα” νερού αντί τεσσάρων και πέντε ευρώ.

Καλώ τους πολίτες να καταγγέλλουν τους άθλιους αυτούς μαυραγορίτες και να μην υποκύπτουν στον εκβιασμό. Ο Δήμος Βόλου έχει εξασφαλίσει μεγάλες ποσότητες νερού που θα διαθέσει στους πολίτες, ενώ ήδη σταδιακά επανέρχεται η υδροδότηση στην πόλη και μέχρι αύριο θα υπάρχει πλήρης αντιμετώπιση του προβλήματος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις