Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Κανέλλα (Νέλη) Πατεροπούλου: Πιστεύω στη δυναμική του Αλίμου
ΕΛΛΑΔΑ

Κανέλλα (Νέλη) Πατεροπούλου: Πιστεύω στη δυναμική του Αλίμου

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι αφοσιωμένη στο να βοηθήσω για έναν ακόμα πιο όμορφο και λειτουργικό Δήμο, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας»

«Για εμένα ο Άλιμος είναι τα πάντα, είναι η περιοχή που αγαπώ και πάντα πίστευα στη δυναμική της», σημειώνει η Κανέλλα (Νέλη) Πατεροπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγαπώ τον Άλιμο» του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη. Η ίδια τονίζει ότι πολλοί και πολλές την ρωτούν “γιατί με τον Ανδρέα Κονδύλη και αυτό τον συνδυασμό”, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι απλή η απάντηση… Έχω μάθει μέσα από την ιδιότητα μου και την πορεία μου στα δικαστικά, όπως και τον εθελοντισμό, ότι το να προσφέρεις με ανθρώπους ουσιαστικούς και ήδη επιτυχημένους είναι το καλύτερο φάρμακο για ουσιαστικές λύσεις ειδικά στις μέρες μας…

Γιατί τώρα; Γιατί τώρα είμαι πιο έτοιμη μέσα από άλλες διαδικασίες εκλογών που έχω συμμετάσχει και είχα την τιμή να με στηρίξουν και να με εμπιστευτούν με την ψήφο τους και τον καλό τους λόγο… Η κοινή λογική και η κοινή ηθική είναι το κίνητρό μου για να συμμετάσχω στα του Δήμου μας. Είμαι σίγουρη ότι μπορώ να τα μετουσιώσω στο δημοτικό συμβούλιο. Χωρίς εξάρτηση από κάποιο συμφέρον ή κάποιο πρόσωπο. Οι αρμοδιότητες του δήμου είναι η άμεση πραγματική ζωή μας. Είμαι πιο έτοιμη από ποτέ να δώσω πράγματα στον Τόπο μου… Αγαπώ τον Άλιμο και μπορώ να το αποδείξω…

Δεν σταματώ ποτέ να ελπίζω και να μάχομαι, για ένα καλύτερο, δικαιότερο και ανθρώπινο μέλλον

Αρκεί εσύ που με διαβάζεις τώρα να με στηρίξεις με την ψήφο σου στις 08/10… Για εσένα, για εμάς που αγαπάμε τον Άλιμο… Για έναν όμορφο, λειτουργικό Άλιμο… Για έναν Δήμο πρότυπο! Θέλω και μπορώ… Και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε… Με πίστη, αλληλεγγύη, αφοσίωση και μια ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο… Για ένα αύριο που θα το χτίσουμε τώρα μαζί, ενωμένοι… Ως μητέρα και γυναίκα πάντα τα πίστευα αυτά και θα συνεχίσω να τα πιστεύω και να τα στηρίζω…».

Παράλληλα, τονίζει πως «όταν αγαπάς πολύ να προσφέρεις, έχεις την κατάρτιση, την εμπειρία, την ανιδιοτέλεια με ένα ασυμβίβαστο επάγγελμα και τη θέληση να βοηθήσεις για να φτιαχτεί ένα καλύτερο μέλλον για όλους, τότε αξίζει να παλέψεις γι’ αυτόν τον σκοπό. Δεν σταματώ ποτέ να ελπίζω και να μάχομαι, για ένα καλύτερο, δικαιότερο και ανθρώπινο μέλλον»

Ποια είμαι

Γεννήθηκα στην Αθήνα, όμως επέλεξα να ζω στον Άλιμο εδώ και 20 σχεδόν χρόνια. Είμαι Δικαστική Επιμελήτρια από το 2.000, έχοντας έρθει πρώτη στις σχετικές εξετάσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ασχολήθηκα με τα κοινά του επαγγελματικού μου κλάδου, με στόχο να βοηθήσω στη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνάδελφοί μου, οι οποίο με τιμούν επί 20 χρόνια με την πρώτη θέση Συμβούλου στις αρχαιρεσίες του κλάδου μας. Διετέλεσα για 10 χρόνια Γενική Γραμματέας των Δικαστικών Επιμελητών του Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου-Δωδεκανήσου και Λαμίας, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία, που μπορώ να αξιοποιήσω και τον Δήμο μας.

Είμαι μητέρα ενός παιδιού 10 χρόνων, που πηγαίνει στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου. Η διάθεσή μου να προσφέρω στην πόλη που ζούμε και αποτελεί το σπίτι μας, με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας, στηρίζοντας τον Δήμαρχό μας. Πιστεύω βαθιά στην ιδέα του εθελοντισμού και έχω τη θέληση να προσφέρω, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των συμπολιτών μας. Όραμά μου είναι να δημιουργήσουμε έναν Δήμο-πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να συστρατευθώ με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ», με επικεφαλής τον Ανδρέα Κονδύλη, έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις