Άναψαν τα αίματα on air: “Πολύ ενδιαφέρον τι περιλαμβάνει η ομελέτα του κυρίου Κασσελάκη…”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άναψαν τα αίματα on air: “Πολύ ενδιαφέρον τι περιλαμβάνει η ομελέτα του κυρίου Κασσελάκη…”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ένταση στον αέρα του Action 24

24.09.2023 | 17:37

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση με πυρήνα την εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη είχαν το πρωί της Κυριακής στον αέρα του Action 24 o βουλευτής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ομάδας του κ. Κασσελάκη Χαρά Καφαντάρη και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Βάσια Αναστασίου. “Να έχουμε, επιτέλους, στη χώρα μία αξιωματική αντιπολίτευση σοβαρή, όχι τοξική, όχι μία αξιωματική αντιπολίτευση η οποία στηρίζει την κριτική της πρωτίστως σε fake news (…) Δυστυχώς, δεν την είχαμε από το 2019 ως το 2023”, ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης και πρόσθεσε: “Για τον κύριο Κασσελάκη υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία στην μέχρι τώρα πορεία του, που πρέπει να απαντήσει. Θα πρέπει να μας απαντήσει αν ξέρει καλά ελληνικά ή αν το κατεχόμενο κομμάτι της Κύπρου είναι κρατίδιο της Τουρκίας”.

Η Χαρά Καφαντάρη απάντησε σημειώνοντας: “Δεν μπορεί να μιλάει η Νέα Δημοκρατία για φραστικό λάθος όταν το “Turkeagean” καθιερώθηκε επί θητείας της και αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν μπορεί να μιλάει για “υπερήφανη εξωτερική πολιτική” όταν το 2020 τα τουρκικά πλοία – και ερευνητικά και νότια της Κρήτης-κυκλοφορούσαν στο Αιγαίο και όπως έλεγε τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος “το πήρε ο αέρας” και μπήκε μέσα στα χωρικά μας ύδατα”.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, η Βάσια Αναστασίου σχολίασε με δηκτικό τρόπο την επικαιρότητα λέγοντας: “Είναι πολύ ενδιαφέρον τι συστατικά περιλαμβάνει η ομελέτα του κυρίου Κασσελάκη, όμως είναι πολύ πιο ενδιαφέρον το γεγονός ότι πέρασε ένα εργασιακό νομοσχέδιο που μιλάει για κατά παραγγελία συμβάσεις, που δεν εφαρμόζεται η εργασιακή νομοθεσία για τις υπερωρίες, την υπερεργασία, τα Σαββατοκύριακα, μιλάμε για πολλαπλή απασχόληση” και πρόσθεσε: “Κι επειδή ανήκω στη νέα εργατική γενιά: δεν είναι επιλογή μας, ούτε θέλουμε να δουλεύουμε δύο και τρεις δουλειές για να ζήσουμε. Είναι ανάγκη”.

Δείτε το βίντεο:
Exit mobile version