Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 1ο Πειραματικό Λύκειο Αμαρουσίου πλημμύρα: Οι μαθητές επέστρεψαν στα σπίτια τους
ΕΛΛΑΔΑ

1ο Πειραματικό Λύκειο Αμαρουσίου πλημμύρα: Οι μαθητές επέστρεψαν στα σπίτια τους

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε στο 1ο Πειραματικό Λύκειο Αμαρουσίου η έντονη βροχόπτωση

Η κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά σχολεία της χώρας επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά. Το 1ο Πειραματικό Λύκειο Αμαρουσίου πλημμύρισε λόγω της έντονης βροχόπτωσης τα ξημερώματα της Τετάρτης και οι μαθητές – αφού περίμεναν την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων της Διεύθυνσης του σχολείου με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, τον Σύλλογο Καθηγητών και τον Συλλόγου Γονέων – τελικά επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Λαμία: Ρομά ξυλοκόπησαν άγρια καρκινοπαθή πρατηριούχο γιατί δεν τους έβαλε δωρεάν βενζίνη

Όπως φαίνεται από το βίντεο, «έβρεχε» και μέσα στο σχολείο, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ορισμένες αίθουσες στις οποίες βρίσκονταν μηχανήματα (κάποια φαίνεται πως έχουν καταστραφεί), ενώ έπεσε και το ρεύμα λόγω βραχυκυκλώματος. Να σημειωθεί ότι στο εν λόγω σχολείο έγινε ενεργειακή αναβάθμιση το καλοκαίρι που μας πέρασε.

«Το ΓΕΛ με τη σύμφωνη γνώμη του Δ/ντη Δευτεροβάθμιας και του Συλλόγου καθηγητών και του Συλλόγου γονέων θα είναι σήμερα κλειστό λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν μετά την έντονη βροχόπτωση. Προέχει η ασφάλεια μαθητών και εργαζομένων. Η Διευθύντρια Βασιλική Δεριζιωτη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο site του σχολείου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις