Διόδια Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Εξαιρείται η Αττική Οδός για τους δικαστικούς αντιπροσώπους

ΕΛΛΑΔΑ

Διόδια Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Εξαιρείται η Αττική Οδός για τους δικαστικούς αντιπροσώπους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Διόδια Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Η δωρεάν διέλευση, από τα υπόλοιπα διόδια, θα επιτρέπεται με την επίδειξη της απόφασης διορισμού τους

06.10.2023 | 14:09

Εντολή για παύση είσπραξης διοδίων σε όλη την επικράτεια για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, δόθηκε από τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές, Νίκο Ταχιάο, λόγω των εκλογών.

Ειδικότερα, η δωρεάν διέλευση αφορά τις εξής περιόδους:

– Από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 00.00 έως και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 22.00.

– Από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 00.00 έως και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 22.00.

Η δωρεάν διέλευση ισχύει αποκλειστικά για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και θα επιτρέπεται με την επίδειξη της απόφασης διορισμού τους, καθώς και του Δελτίου της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

Εξαιρείται η Αττική Οδός

Σημειώνεται ότι από την εντολή παύσης είσπραξης διοδίων εξαιρείται η Αττική Οδός.

Οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με καταγραφή των διελεύσεων και σημείωση της απόφασης διορισμού, ενώ το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης.

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού:

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε. διευκρινίζει ότι δεν έχει κοινοποιηθεί προς αυτήν οποιοδήποτε έγγραφο σχετικά με δωρεάν διέλευση των δικαστικών αντιπροσώπων στην Αττική Οδό, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023.

Οι διελεύσεις όλων των οχημάτων από τους σταθμούς διοδίων της Αττικής Οδού εξακολουθούν να πραγματοποιούνται κανονικά, με καταβολή διοδίων».

Exit mobile version