Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Ντεμαράζ προεκλογικών εμφανίσεων από Αξιώτη
ΕΛΛΑΔΑ

Ντεμαράζ προεκλογικών εμφανίσεων από Αξιώτη

«Έργα δεν είναι μόνο τα μεγάλα, όπως ο Παναθηναϊκός, το Σύνταγμα, η Πανεπιστημίου, το θέατρο του Λυκαβηττού και η Ομόνοια. Είναι οι 900 δρόμοι, τα 650 οικοδομικά τετράγωνα με νέα πεζοδρόμια, τα πλήρως προσβάσιμα σχολεία για τα παιδιά με κινητικά προβλήματα ή προβλήματα όρασης. Είναι οι νέες πλατείες, οι πάνω από 1.000 ράμπες ΑμεΑ».

Σε εντυπωσιακό ντεμαράζ εμφανίσεων στα ΜΜΕ προχώρησε την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο αντιδήμαρχος Αστικών και Κτιριακών Υποδομών και Σχεδίου Πόλεως του Δήμου Αθηναίων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Φοίβος Αξιώτης. Είδαμε και ακούσαμε λοιπόν τον νεαρό αντιδήμαρχο τις τελευταίες ημέρες στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον «ΣΚΑΪ», στο Δελτίο Ειδήσεων του «KONTRA» με τον Κωνσταντίνο Μαραβελίδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1» με την Νίκη Λυμπεράκη, στο «MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, στον «ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου και εκ νέου στον ΣΚΑΪ με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.

 

Σε όλες τις συνεντεύξεις, εκτός από ιδιαίτερη μνεία στον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη για τις πρωτοβουλίες του αυτά τα τέσσερα χρόνια, έκανε και αναφορές στα έργα που αφορούν στον τομέα αρμοδιοτήτων του. Όπως σημείωνε ο νεαρός αντιδήμαρχος στις εμφανίσεις του «έργα δεν είναι μόνο τα μεγάλα, όπως ο Παναθηναϊκός, το Σύνταγμα, η Πανεπιστημίου, το θέατρο του Λυκαβηττού και η Ομόνοια. Είναι οι 900 δρόμοι, τα 650 οικοδομικά τετράγωνα με νέα πεζοδρόμια, τα πλήρως προσβάσιμα σχολεία για τα παιδιά με κινητικά προβλήματα ή προβλήματα όρασης. Είναι οι νέες πλατείες, οι πάνω από 1.000 ράμπες ΑμεΑ». Σε κάθε συνέντευξη του ο Αξιώτης δεν παρέλειπε να αναγνωρίσει ότι έγιναν και λάθη, αλλά να σημειώνει ότι λάθη κάνει μόνο όποιος δουλεύει.

 

Την περασμένη βδομάδα φιλοξενήσαμε συνέντευξη του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στην «ALPHAFREEPRESS» και σε ερώτησή μας γιατί να ψηφίσουν Αξιώτη εκείνος ξεκίνησε λέγοντας ότι αρχικά ζητάει από τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να ψηφίσουν Μπακογιάννη πάλι γιατί ήταν συνεπής στα λόγια και στις πράξεις του και γιατί ακόμα και ο πιο αυστηρός κριτής του θα συμφωνήσει σε ένα πράγμα: Ότι η Αθήνα του 2023 είναι καλύτερη από την Αθήνα που παρέλαβε το 2019.

 

Και συνέχισε λέγοντας ότι αν ψηφίσει κάποιος Αξιώτη πάλι θα ψηφίσει έναν άνθρωπο που τήρησε την υπόσχεση του προσφέρει στα κοινά, δουλεύοντας σκληρά και καθημερινά για την Αθήνα. Έναν αντιδήμαρχο με το τηλέφωνο του ανοιχτό και για τα θετικά και για τα αρνητικά σχόλια. Έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο που πλέον με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη και γνώση θέλει να δουλέψει, από όπου του ζητηθεί, για να πάει η Αθήνα ακόμα πιο Ψηλά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις