Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ακρίτα για Μπέο: «Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο, δεν θα περάσεις καλά μαζί μου»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακρίτα για Μπέο: «Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο, δεν θα περάσεις καλά μαζί μου»

Ακρίτα για Μπέο: Τι είπε ο δήμαρχος

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, λίγο μετά την χθεσινή (8/10) εκλογή του. Σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε και στην Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

«Ποια Ακρίτα αυτή που έτρωγε τη σύνταξη της μάνας της; Αυτή είναι; Που είχε πεθάνει η συγχωρεμένη η μάνα της και έτρωγε τη σύνταξη; Γι’ αυτούς μιλάτε ρε Γιώργο; Ρε Γιώργο αυτοί κατέστρεψαν την Ελλάδα. Αυτοί την χρεοκόπησαν, οι απατεώνες οι πολιτικοί» δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Μετά την δήλωσή του η Έλενα Ακρίτα προέβη σε μία οργισμένη ανάρτηση στο προφίλ της στο Facebook: «”Ποια Ακρίτα; Αυτή που τρώει τη σύνταξη της μάνας της”; Μπέος στον Λιάγκα. Μπέο πες αλεύρι, η Ακρίτα σε γυρεύει. Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο. Δεν θα περάσεις καλά μαζί μου. Καθόλου καλά».

Η Έλενα Ακρίτα μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη, είχε κάνει ακόμη μία ανάρτηση: «Εμείς με τους π@υστηδες, Μπέο. Εσύ με τους εισαγγελείς. Καθένας στο πόστο του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις