Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπέος, συνέντευξη Τύπου: «Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια»
ΕΛΛΑΔΑ

Μπέος, συνέντευξη Τύπου: «Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια»

Μπέος, συνέντευξη Τύπου: Κατά των τοπικών ΜΜΕ, στράφηκε αυτή τη φορά ο Αχιλλέας Μπέος

Επίθεση προς δημοσιογράφους του τοπικού Τύπου εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι παρουσιάζουν τα κακώς κείμενα της πόλης, όπως η διακοπή νερού σε πολλές γειτονιές του Βόλου στις 9 το βράδυ ή την σκόνη που «πνίγει» την πόλη. «Κόβεται το νερό στις 10-11, σε πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή», είπε απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο, που σύμφωνα με το MagnesiaNews, δεν ήταν παρούσα στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε να λέει «σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το. Τόσα χρόνια τα παίρνατε από εργολάβους. Ο Βόλος θα κάνει εντυπωσιακές γιορτές, θα έρθει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών, θα ξαναφέρουμε τον Βόλο εκεί που του αξίζει. Βαρέστε εμένα και όχι την πόλη».

Ο Αχιλλέας Μπέος κάλεσε τους πολίτες… «να τους φτύνουν όταν τους δουν ή ακόμη καλύτερα για να μην χαλάνε το σάλιο τους να τους πετάνε γιαούρτια και αυγά…». Πρόσθεσε δε πως νοιάζεται για την πόλη που γεννήθηκε και είπε πως με αυτά που παρουσιάζουν δημοσιογράφοι κάνουν κακό στην πόλη. Έκανε λόγο για αλητεία και έγκλημα και τόνισε πως το 80% της πόλης έχει καθαριστεί και μένουν μόνο κάποιοι μικροί δρόμοι ακόμη για να καθαριστούν. «Για μένα είναι κανονικότητα να κλείνει το νερό στις 11 το βράδυ», είπε ακόμα Αχιλλέας Μπέος, για να προσθέσει: «Όταν έχεις 18 ώρες νερό δεν είναι πρόβλημα. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε 24ωρη παροχή νερού. Το τριήμερο δεν είχαμε διακοπές, γιατί δεν είχαμε ζημιές».

«Θα είμαι δήμαρχος για 105 χρόνια»

«Τον Δεκέμβριο κλείνω 9 χρόνια ως Δήμαρχος Βόλου και κανείς δεν μπορεί αμφισβητήσει, ότι αγωνίστηκα να φέρω τον Βόλο στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο που βρισκόταν από 200 οικογένειες. Μία ολόκληρη πόλη λειτουργούσε για τα δικά τους συμφέροντα. Κάναμε μία τεράστια προσπάθεια με τους συνεργάτες μου. Δεν υπήρχε διαθέσιμο κατάλυμα ούτε τις καθημερινές. Δύσκολη προσπάθεια αλλά ήμασταν περήφανοι για αυτό».

Πρόσθεσε δε ότι «Φθάσαμε σήμερα, όπου μία μερίδα, τους οποίους δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω, θέλω να τους πω ότι θα είμαι δήμαχος για 105 χρόνια, γιατί η αλητεία που εκφράζουν και η κόντρα που δημιουργούν με δυναμώνουν. Πρέπει να ενημερώσουμε από ό,τι μέσο έχει ο καθένας, ότι ο Βόλος επανήλθε και είναι μία όμορφη και καθαρή πόλη. Έχουν όλη αυτή την υποχρέωση για τους εργαζόμενους και στους επιχειρηματίες αλλά και στα παιδιά μας».

Επίθεση του Μπέου στα τοπικά ΜΜΕ – «Δεν ντρέπεστε λίγο να δυσφημείτε την πόλη σας;»

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε τοπικά ΜΜΕ: «Δεν ντρέπεστε λίγο να δυσφημείτε την πόλη σας; Φτάνει πια! Έφερα δύο νταλίκες ξύδι. Είπα να ξανακάνουμε εκλογές. Να καλύψουμε όμως τα έξοδα, εγώ και ο Παπαπέτρος, όχι οι πολίτες. «Εγώ δεν έπιασα τη μάνικα για τις εκλογές και το απέδειξα. Είναι συμβολισμός. Όταν ο Δήμαρχος το κάνει πρώτος, οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε. Αυτό θα πει αλληλεγγύη. Δεν κατηγορώ όσους δεν το κάνουν, αλλά βουλώστε το πια. Χτυπήστε εμένα προσωπικά, αλλά όχι την πόλη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις