Ολυμπιακός: Το βλέμμα της Κοπεγχάγη στον Τζολάκη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Το βλέμμα της Κοπεγχάγη στον Τζολάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Καραμάνογλου

Ολυμπιακός: Τι λένε για τον Τζολάκη

25.11.2023 | 17:08
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η Κοπεγχάγη μετά από τις ανεπιτυχείς προσπάθειες για την απόκτηση του Χρήστου Μανδά από τον ΟΦΗ, τώρα εστίασε στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Τζολάκη του Ολυμπιακού.

Στα μέσα του περασμένου καλοκαιρού η Κοπεγχάγη είχε προσπαθήσει να αγοράσει τον Χρήστο Μανδά από τον ΟΦΗ, όμως η πρότασή της δεν έγινε αποδεκτή από τους κρητικούς με αποτέλεσμα ο γκολκίπερ να μετακομίζει τελικά στην Αιώνια Πόλη και τη Λάτσιο. Μετά την αποτυχία της μεταγραφής οι πρωταθλητές Δανίας, όπως αναμένονταν, αφού ολοκλήρωσαν την πώληση του βασικού τερματοφύλακά τους, του Καμίλ Γκραμπάρα στη Βόλφσμπουργκ έναντι 13,5 εκατ. ευρώ, κατάφεραν βάσει της συμφωνίας με τους “λύκους” να διατηρήσουν και αυτή τη σεζόν στο δυναμικό τους τον Πολωνό, ο οποίος έτσι θα μετακομίσει στην Bundesliga το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κέρδισαν συνεπώς χρόνο στην αναζήτησή τους για τον διάδοχό του στην εστία, στο πλαίσιο της οποίας παραμένει η αγορά της Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των τερματοφυλάκων που εξετάζουν και παρακολουθούν την εξέλιξή τους είναι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Τι συμβαίνει με τον Τζολάκη

Ενδεικτικό ότι απεσταλμένος των ερυθρολεύκων βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της εθνικής Ελπίδων με την Πορτογαλία, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον 21χρονο τερματοφύλακα. Άλλη ευκαιρία άλλωστε για τσεκάρισμα πέραν των παιχνιδιών με το εθνόσημο φέτος δεν έχει υπάρξει για τον Τζολάκη, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί φέτος καθόλου με τον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται πως η Κοπεγχάγη δεν έχει προχωρήσει σε κάτι περισσότερο, ούτε και έχει προκριθεί από το επιτελείο της η περίπτωση κάποιου τερματοφύλακα. Ο Τζολάκης όμως βρίσκεται στις επιλογές της, το προφίλ του ικανοποιεί τους πρωταθλητές Δανίας (αν και όχι 100% σύμφυτο με όλα τα χαρακτηριστικά που αποζητούν), με την περίπτωση του να αποκτά άλλη διάσταση αν και εφόσον δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του (λήγει τον προσεχή Ιούνιο) με τους Πειραιώτες. Αυτονόητο προφανώς πως αν ο Τζολάκης στις σχετικές συζητήσεις που αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα συμφωνήσει σε επέκταση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, τότε η περίπτωσή του θα γίνει απαγορευτική για την σκανδιναβική ομάδα.

Ετικέτες
Exit mobile version