Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Μεγάλο παιχνίδι στο Μάντσεστερ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Μεγάλο παιχνίδι στο Μάντσεστερ

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Οι reds θα εκμεταλλευτούν τις απουσίες των Πολιτών

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Σήμερα (25/11, 14:30, NovaSport) η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λίβερπουλ για την 13η αγωνιστική της Premier League στο Στάδιο Ετιχάντ του Μάντσεστερ. Το παιχνίδι θα έχει πολύ ενδιαφέρον και από τις 2 ομάδες, διότι οι Πολίτες έχουν αρκετές απουσίες και μια από αυτές είναι και του σούπερ σταρ Χάαλαν. Από το 2013 οι 2 ομάδες έχουν παίξει 30 παιχνίδια, εξ από αυτές η Λίβερπουλ μετρά 14 νίκες ενώ η Σίτι 10 και 6 φορές έχουν έρθει ισόπαλες. 

Ενδιαφέρον έχει η βαθμολογία και για τις δύο ομάδες, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην 1η θέση με 28 βαθμούς, ενώ η Λίβερπουλ στην 2η θέση με 27 βαθμούς. Με μια γκέλα του Πεπ, η reds θα βρεθούν στην 1η θέση του πρωταθλήματος.


Τα δεδομένα των 2 ομάδων

Με το διάλειμμά που είχαν όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα εν όψει τον εθνικών ομάδων, οι Πολίτες φαίνεται να έχουν αρκετές απώλειες. Συγκεκριμένα, οι De Bruyne (Τραυματισμός στο μηρό) και Stones (Μυικός τραυματισμός) δεν θα αγωνιστούν, ενώ οι Ake (Τραυματισμός), Ederson (Τραυματισμός στον αστράγαλο), Gomez S. (Τραυματισμός), Haaland E. (Τραυματισμός στον αστράγαλο), Kovacic M. (Τραυματισμός στο μηρό) και Nunes M. (Μυικός τραυματισμός) είναι αμφίβολη για το αποψινό παιχνίδι. Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ, δεν θα ρισκάρει να βάλει το Χάαλαντ, διότι δεν θέλει να ταλαιπωρήσει και να κάνει χειροτερέψει τον παίκτη. Επίσης, πριν τις εθνικές ομάδες, η Σίτι έρχεται με μία ισοπαλία από την Τσέλσι με σκορ 4-4 αλλά και μια νίκη από την Γιάνγκ Μπόις στο Champions League με σκορ 3-0.

Από την άλλη, οι reds έρχονται με μια νίκη επί της Μπρέντφορντ με σκορ 3-0 αλλά και με μια ήττα από την Τουλούζ από το Europa League με σκορ 3-2. Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Κλόμπ, δεν θα υπολογίσει σήμερα τους Bajcetic (Τραυματισμός στο γαστροκνήμιο), Robertson (Τραυματισμός στον ώμο) και Thiago
(Τραυματισμός στο ισχίο).

Οι άλλοι σημερινοί αγώνες:

Λούτον – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ (17:00)

Νιουκάστλ – Τσέλσι (17:00)

Νότινγκχαμ Φόρεστ – Μπράιτον (17:00)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ (17:00)

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ (19:30)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις