Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Champions League: Όλα ανοιχτά για τις 4 ομάδες του 5ου ομίλου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League: Όλα ανοιχτά για τις 4 ομάδες του 5ου ομίλου

Champions League: Μάχονται για την επόμενη φάση

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Απόψε (28/11, Cosmote Sport) θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες για τις 5ης αγωνιστικής του Champions League. Στον 5ο όμιλο όλα είναι ανοιχτά με τις τέσσερις ομάδες να κυνηγάνε να παραμείνουν στην διοργάνωση αλλά και για την 3η θέση που την στέλνει στο Europa League.

Φέγερνορντ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, Cosmote Sport8)

Η Φέγερνορντ υποδέχεται την Ισπανική ομάδα Ατλέτικο Μαδρίτης στο De Kuip στο Ρότερνταμ. Η ισπανική ομάδα βρίσκεται στην 1η θέση με 8 βαθμούς και η ολλανδική ομάδα στην 3η θέση με 6 βαθμούς, καθώς απόψε θα κυνηγήσουν την νίκη. Οι 2 ομάδες έρχονται με νίκες στα τελευταία παιχνίδια, η Φέγερνορντ νίκησε εκτός έδρας την Ροκανίδια με σκορ 2-4 και την Άλκμααρ εντός έδρας με σκορ 1-0. Αντίθετα, η Ατλέτικο έχει 2 νίκες στο πρωτάθλημα εντός έδρας με την Μαγιόρκα με σκορ 1-0 κα την Βιγιαρεάλ με σκορ 3-1, και απόψε δοκιμάζεται να παίξει εκτός έδρας σε ένα εκπληκτικό γήπεδο.

Και οι 2 ομάδες έχουν λίγες απώλειες, οι γηπεδούχοι έχουν τους Jahanbakhsh (Τραυματισμός) και Nieuwkoop (Τραυματισμός), ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τους Λεμάρ (Τραυματισμός Αχίλλειου τένοντα) και τον Βιτόλο (Τραυματισμός γονάτου). Να σημειωθεί ότι, το προηγούμενο παιχνίδι στην Ισπανία είχε βγει 3-2 υπέρ της Ατλέτικο.

Λάτσιο – Σελτίκ (19:45, Cosmote Sport2)

Η Λάτσιο υποδέχεται την Σελτίκ στο Ολύμπιο της Ρόμας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση με 7 βαθμούς, ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Σελτίκ με 1 βαθμό, που ακόμη δεν έχει νίκη και την αναζητά για να φέρει… αναταράξεις στον βαθμολογικό πίνακα. Τα 2 τελευταία παιχνίδια του προπονητή της Λάτσιο Σάρι, δεν έχουν βρει νίκη, με μια ήττα από την Σαλερνιτάνα με σκορ 2-1 και με μια ισοπαλία με την Ρόμα με σκορ 0-0.

Από την άλλη η Σελτίκ έχει μια ισοπαλία από την Μάδεργουελ με σκορ 1-1 και μια νίκη με σκορ 6-1, με την αντίπαλη ομάδα του ΠΑΟΚ στον όμιλο του στο Conference League, την Αμπερντίν. Στο προηγούμενο παιχνίδι Σελτίκ – Λάτσιο είχε επικρατήσει η ιταλική ομάδα με σκορ 1-2.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις