Ό,τι πρέπει για τον καφέ
250 γρ. βούτυρο, παγωμένο
100 γρ. άχνη ζάχαρη
300 γρ. μαλακό αλεύρι
1 βανιλίνη
1 πρέζα αλάτι
Για τη σύνθεση
150 γρ. πραλίνα καραμέλα του Άκη
150 γρ. πραλίνα φουντουκιού του Άκη
150 γρ. πραλίνα φράουλα του Άκη
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο σε κυβάκια, την άχνη, το αλεύρι, τη βανιλίνη, αλάτι και χτυπάμε με το φτερό, σε μέτρια ταχύτητα, για 2-3 λεπτά για να έχουμε ένα μείγμα με την υφή της βρεγμένης άμμου.
Πιέζουμε με τα χέρια μας για να δέσει και να σφίξει η ζύμη.
Τοποθετούμε τη ζύμη ανάμεσα από δύο λαδόκολλες με λίγο αλεύρι και απλώνουμε με έναν πλάστη για να έχουμε μια ζύμη με πάχος 0,5 εκ.
Κόβουμε μπισκότα με ένα κουπ πατ 6 εκ. και μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Βάζουμε στην κατάψυξη και αφήνουμε 30 λεπτά να σταθεροποιηθούν.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190ο C στον αέρα.
Μεταφέρουμε τα μπισκότα σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε κάθε ταψί 8-10 λεπτά.
Αφαιρούμε και αφήνουμε να κρυώσουν καλά.