Ψάχνουν νταή οδηγό που χτύπησε αστυνομικό

ΕΛΛΑΔΑ

Ψάχνουν νταή οδηγό που χτύπησε αστυνομικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Είχε παρκάρει παράνομα, αστυνομικός πήγε να του κόψει κλήση

29.12.2023 | 11:10

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός νταή δικυκλιστή, ο οποίος χτύπησε και έστειλε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες αστυνομικό, επειδή ο τελευταίος… τόλμησε να μετακινήσει τη μηχανή του, η οποία είχε κλείσει το αυτοκίνητό του!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο δράστης, ο οποίος μετά την επίθεση κατά του αστυνομικού έσπευσε να εξαφανισθεί με τη μοτοσικλέτα του, ξεκίνησε την επίθεση κατά του αστυνομικού, όταν ο τελευταίος, μπροστά στη θρασύτητά του να διαμαρτύρεται ενώ ήταν παραβάτης, έβγαλε το μπλοκάκι να του κόψει κλήση! Τα απίστευτα συνέβησαν σε κεντρική οδό στα Πατήσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός που πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία, όταν έφθασε στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, είδε ότι ο οδηγός μιας μοτοσικλέτας την είχε παρκάρει με τέτοιο τρόπο που ήταν αδύνατο να βγει από εκεί και να φύγει. Αφού αναζήτησε τον οδηγό και δεν τον βρήκε και καθώς έπρεπε να αναλάβει υπηρεσία, αποφάσισε να μετακινήσει τη μοτοσικλέτα προκειμένου να αποχωρήσει με το αυτοκίνητό του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, την ώρα εκείνη, εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης της μηχανής, ο οποίος βγήκε από ένα κατάστημα. Όταν είδε την κίνηση του οδηγού του αυτοκινήτου, για τον οποίο δεν κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι ήταν αστυνομικός, έτρεξε κοντά κι άρχισε να φωνάζει χρησιμοποιώντας απρεπείς εκφράσεις. Ο αστυνομικός, προσπάθησε σαν απλός πολίτης να εξηγήσει, αλλά δεν κατάφερε τίποτα. Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας, έβγαλε μπροστά στον μαινόμενο δικυκλιστή το μπουφάν του και τότε αποκαλύφθηκε η στολή του. Την ίδια στιγμή πήρε από την τσέπη της υπηρεσιακής του στολής το μπλοκάκι και ξεκίνησε να σημειώνει τα στοιχεία της μοτοσικλέτας προκειμένου να αφήσει κλήση για παράνομη στάθμευση που εμπόδιζε την κυκλοφορία των άλλων αυτοκινήτων.

Με γροθιές κατά του αστυνομικού

Ο νταής οδηγός είδε τη στολή και μπροστά στην απόφαση του αστυνομικού να αφήσει κλήση επετέθη με γροθιές και κλωτσιές με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο μάτι και σε άλλα σημεία του σώματός του. Ενώ ο αστυνομικός είχε ματώσει, ο άγνωστος οδηγός ανέβηκε στη μοτοσικλέτα και με μεγάλη ταχύτητα εξαφανίστηκε από το σημείο. Ο αστυνομικός ενημέρωση την Υπηρεσία του για ό,τι συνέβη και  όταν δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες κατέθεσε και μήνυση κατά του οδηγού στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

Συνάδελφοί του που έφθασαν επί τόπου, διαπίστωσαν ότι μέσα στην αναταραχή δεν είχε συγκρατηθεί ο αριθμός κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας, ενώ ρωτήθηκαν και περίοικοι και άτομα, που βρίσκονταν στο κατάστημα απ’ όπου βγήκε μαινόμενος ο οδηγός. Μέσα από κάμερες και το βιντεοληπτικό υλικό από  κάμερες καταστημάτων και άλλων σημείων προσπαθούν να δουν την κίνηση της μοτοσικλέτας και να διακρίνουν τον αριθμό κυκλοφορίας προκειμένου να αντιληφθούν ποιος ήταν ο δράστης της αιματηρής επίθεσης κατά του αστυνομικού.

Exit mobile version