Ρομπέρτο Φιρμίνο: Φεύγει από την Αλ Αχλί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρομπέρτο Φιρμίνο: Φεύγει από την Αλ Αχλί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Καραμάνογλου

Ρομπέρτο Φιρμίνο: Ποιες ομάδες τον έχουν προσεγγίσει

30.12.2023 | 12:35
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Η Αλ Αχλί απέκτησε τον Ρομπέρτο Φιρμίνο με τεράστιες προσδοκίες, ωστόσο σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Talksports ο Βραζιλιάνος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας χωρίς όμως να γίνεται αναφορά στους λόγους της φημολογούμενης διάθεσης του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ για το “αντίο”. Το προαναφερθέν μέσο, μάλιστα, κάνει αναφορά και σε ομάδες που θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του ο 32χρονος. Συγκεκριμένα, σημειώνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από τις Αλ Ετιφάκ, Αλ Σαμπάαμπ και Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας.

Επίσης, γίνεται λόγος για ενδεχόμενη επιστροφή στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά και μία κίνηση έκπληξη όπως την χαρακτηρίζει το Talksports από κλαμπ της Τουρκίας. Θυμίζουμε ότι, όταν ξεκαθαρίστηκε η αποχώρηση του Μπόμπι από τους Κόκκινους είχαν γραφτεί πολλά ρεπορτάζ για προσέγγιση προς την πλευρά του παίκτη από τις Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ. Ο Φιρμίνο έχει παίξει 19 ματς φέτος με την Αλ Αχλί με τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Η μετακίνηση του στην Σ. Αραβία

Ο Φιρμίνο, ήταν μία από τις πολλές μεταγραφές παικτών, σπουδαίας κλάσης, που έγιναν στην Σ. Αραβία για το πρωτάθλημα της Saudi Pro League. Συγκεκριμένα, μετά τους Μπενζεμά και Καντέ στην Αλ Ιτιχάντ και άλλους ακόμη, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ήταν ο επόμενος παίκτης που είχε μετακομήσει στην Αραβία για λογαριασμό της Αλ Αχλί. Ο Βραζιλιάνος φορ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ μετά από επτά σπουδαία χρόνια στο «Άνφιλντ» και συμφώνησε με τον σύλλογο που παίζει ο Εντουάρ Μεντί, πρώην τερματοφύλακας της Τσέλσι, και υπόγραψε τριετές συμβόλαιο μέχρι το 2026. Σήμερα δείχνει ότι δε θα προλάβει να ολοκληρώσει το συμβόλαιο και το πιθανότερο είναι να διακοπεί πρόωρα!

Exit mobile version