Ρεάλ Μαδρίτης: Όχι Βαράν στο κέντρο της άμυνας αλλά…

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Όχι Βαράν στο κέντρο της άμυνας αλλά…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κωνσταντίνος Καραμάνογλου

Ρεάλ Μαδρίτης: Ποσό κοστίζει ο παίκτης που έχουν στην λίστα τους

09.01.2024 | 19:02
Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Μπορεί ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, να δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί πως δεν τίθεται θέμα απόκτησης κεντρικού αμυντικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά η Ρεάλ, δεν σταματά να ξεσκονίζει την αγορά προκειμένου να βρει αυτό που θέλει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η AS, στη λίστα του Αντσελότι βρίσκεται πλέον και το όνομα του στόπερ της Έβερτον, Τζάραντ Μπραντθγουέιτ. Ο 21χρονος Άγγλος κεντρικός αμυντικός είναι βασικός και αναντικατάστατος στην αμυντική γραμμή της ομάδας τη φετινή σεζόν με 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αξία του παίκτη

Ο παίκτης βρίσκεται στην Έβερτον από τον Γενάρη του 2020 και την προηγούμενη διετία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στις Μπλάκμπερν και Αϊντχόφεν. Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 25.000.000 ευρώ, με τη Ρεάλ να τον έχει στα ραντάρ της αλλά να μην έχει προχωρήσει ακόμη επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της.

Θυμίζουμε ότι, πρόσφατο δημοσίευμα η βασίλισσα έλεγχε και το ενδεχόμενο επιστροφής του Ραφαέλ Βαράν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και τον Βραζιλιάνο στόπερ από την Ζενίτ.

Ετικέτες
Exit mobile version