Κορμός με κουραμπιέδες που περίσσεψαν, από την Αργυρώ
Υλικά
125 γρ. βούτυρο
40 γρ. κακάο
40 γρ. κονιάκ
100 γρ. σοκολάτα
50 γρ. φυστίκι Αιγίνης
λίγη άχνη για το τελείωμα
Εκτέλεση
Χρειαζόμαστε 200γρ κουραμπιέδες που περίσσεψαν για να φτιάξουμε γλυκό κορμό.
Με ένα μαχαίρι βγάζουμε την άχνη
Σε ένα μπολ τους σπάμε με τα χέρια σε χοντρά κομμάτια.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι, μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να έχουμε μια ωραία ζύμη σαν σαλάμι
Στρώνουμε 2 κομμάτια μεμβράνη στον πάγκο.
Βάζουμε επάνω τη ζύμη μας και τη ρολάρουμε δίνοντάς της σχήμα από σαλάμι.
Παγώνουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες να σφίξει ή για 1 ώρα στην κατάψυξη.
Αφαιρούμε την μεμβράνη και κυλάμε το σαλάμι σοκολάτας πάνω στην άχνη, να καλυφτεί καλά με τη ζάχαρη.
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.