Άδωνις για Κασσελάκη: Είμαι βέβαιος πως όταν πηγαίνει με τον Τάιλερ στα Χάμπτονς, σκέφτεται τα αγροτικά μπλόκα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις για Κασσελάκη: Είμαι βέβαιος πως όταν πηγαίνει με τον Τάιλερ στα Χάμπτονς, σκέφτεται τα αγροτικά μπλόκα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

"Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει ο κ.Κασσελάκης γιατί οι αγρότες είναι στους δρόμους", είπε σε άλλο σημείο.

05.02.2024 | 21:17

Ο υπουργός Υγείας βρέθηκε προσκεκλημένος στο Action24 όπου μίλησε για τα απογευματινά χειρουργεία, τον Παύλο Πολάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος πήγε στα μπλόκα των αγροτών, με τον υπουργό να ξεκαθαρίζει για αρχή πως τα απογευματινά χειρουργεία δεν θα στηθούν σε όλες τις κλινικές της χώρας.

Πολίτης σε Κασσελάκη: «Τον Τσίπρα τον φώναζα Τσε Γκεβάρα, εσένα πώς θα σε πω;»

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, αυτήν την εβδομάδα θα παρθεί η απόφαση, ενώ στόχος είναι από 1η Μαρτίου να τεθούν σε εφαρμογή. Ο υπουργός τόνισε ότι για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στα απογευματινά χειρουργεία, θα μπαίνουν σε μία πιο σύντομη λίστα το πρωί, αφού αρκετοί ασθενείς θα μεταφερθούν από το πρωί στο απόγευμα.

Αναφερόμενος μετά στην εικονα του Στέφανου Κασσελάκη πάνω σε τρακτέρ στα μπλόκα των αγροτών τις προηγούμενες μέρες, ο υπουργός ανάφερε ότι ήταν “μία πολύ ωραία εικόνα”, σχολιάζοντας ότι ήταν πολύ καλοντυμένος και καλοστημένος, όπως πάντα.

“Έτοιμος για να πάει για αγροτική παραγωγή”, είπε χαριτολογώντας και τόνισε ότι: “Είμαι βέβαιος πως όταν πηγαίνει διακοπές με τον Τάιλερ στα Χάμπτονς, το πρώτο που σκέφτεται είναι τα αγροτικά μπλόκα”. “Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει ο κ.Κασσελάκης γιατί οι αγρότες είναι στους δρόμους”, είπε σε άλλο σημείο.

Exit mobile version