Αντετοκούνμπο – Μπακς: Η απίστευτη ατάκα του Στιβ Κερ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντετοκούνμπο – Μπακς: Η απίστευτη ατάκα του Στιβ Κερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στιβ Κερ - Αντετοκούνμπο: Οι επικές ατάκες του θρυλικού προπονητή για το «Greek Freak»

07.03.2024 | 16:40

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς συνέτριψαν τους Μπακς με 125-90 περιορίζοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους 23 πόντους. Ο αθλητής επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από τραυματισμό που στέρησε την παρουσία του για έναν αγώνα. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής των «πολεμιστών», Στιβ Κερ, ο οποίος είναι γνωστός για τις εύστοχες και πρωτότυπες ατάκες του, αναφέρθηκε  για το πόσο δύσκολο είναι να μαρκάρει μια ομάδα το «Greek Freak».

«Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις έναν παίκτη όπως ο Γιάννης. Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά πάνω του. Βάλαμε τον Ντρέιμοντ (Γκριν), βάλαμε τον Λούνεϊ, τον Κουμίνγκα, ακόμη και τον Τρέις (Τζάκσον-Ντέιβις). Χρειάζεσαι ένα ολόκληρο… χωριό για να μαρκάρεις αυτόν τον τύπο και σίγουρα τους είχαμε ανάγκη όλους. Θεωρώ πως κάναμε πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι αυτό», ανέφερε ο προπονητής των Γουόριορς.

Τι είδαμε στον αγώνα

Με αποτυχημένη εκκίνηση ξεκίνησε η, εκτός έδρας, περιοδεία των Μπακς στη Δυτική περιφέρεια, καθώς παρά την επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο παρκέ, υπέστησαν ήττα με 125-90 από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Έτσι, η ομάδα του Μιλγουόκι υποχώρησε στο 41-22, με τον Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει φυσικά με 23 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Από την άλλη, ο Ντέμιαν Λίλαρντ είχε μία ακόμη απογοητευτική εμφάνιση, ενώ επιδεινώνει την κατάσταση η απουσία του τραυματία Κρις Μίντλετον.

Η παρέα του Κάρι ανέβηκε στο 33-28 και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από την εξάδα της Δύσης, εξασφαλίζοντας σχεδόν την είσοδο στα playoffs. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Στεφ Κάρι με 29 πόντους. Οι Μπακς θα αντιμετωπίσουν τους Λέικερς στο επόμενο παιχνίδι, τα ξημερώματα του Σαββάτου (05:00) στο Λος Άντζελες.

Τα δωδεκάλεπτα: 40-32, 78-58, 93-82, 125-90.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H κυβέρνηση του Ισραήλ έδωσε εντολή στον στρατό να σταματήσει το σκάφος με την Γκρέτα Τούνμπεργκ και τους άλλους ακτιβιστές για Γάζα 07.03.2024 | 16:40
Ο Ρεξ, το λυκόσκυλο με το καμένο πρόσωπο: Από την κόλαση της Πεντέλης στη θαλπωρή μιας νέας ζωής 07.03.2024 | 16:40
VIP θεωρεία με 15.000 ευρώ, στρείδια και σαμπάνια για να δουν οι οπαδοί το ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο 07.03.2024 | 16:40
Πολεμικό σκηνικό στο Αλβανία – Σερβία: Παιδιά που συνόδευαν τους παίκτες έδειχναν τον δικέφαλο αετό 07.03.2024 | 16:40
Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντί για θεραπεία, μαλώνω με τους συγγενείς μου και το αποκαλώ «ανάπτυξη χαρακτήρα» 07.03.2024 | 16:40
Ο Τραμπ σταμάτησε τις διαδηλώσεις στο Λος Άντζελες: «Δεν θα ανεχτούμε τις πορείες της Αριστεράς, ανίκανη η δήμαρχος» 07.03.2024 | 16:40
Κανονικά παίζουν Φουρνιέ και Ναν στο Game 4 των τελικών του πρωταθλήματος 07.03.2024 | 16:40
Το κόκκινο χαλί της Βουλής 07.03.2024 | 16:40
Exit mobile version