Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός διαιτητής: Ένας Γερμανός β’ κατηγορίας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός διαιτητής: Ένας Γερμανός β’ κατηγορίας

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός διαιτητής: Οι ορισμοί για τους επερχόμενους αγώνες - Οι διαιτητές για ΠΑΟΚ - Άρη και Λαμία - ΑΕΚ

Την Κυριακή (10/3), ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs της Superleague. Η Λίγκα με την ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε τους ορισμούς των διαιτητών όλων των αναμετρήσεων. Αναλυτικά, ο Γερμανός Ντάνιελ Σλάγκερ, Β’ Κατηγορίας, θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (10/3, 20:30). Την ίδια ώρα, ο διαιτητής πρώτης κατηγορίας, Ομπρένοβιτς Ράντε, προορίζεται για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (10/3, 21:00).

Στο τρίτο ματς, αυτό της Λαμίας με την ΑΕΚ θα σφυρίξει ο Μανούχος με βοηθούς τον Νικολαΐδη και τον Ψαρρή. Τέταρτος είναι ο Κουμπαράκης και το VAR έχουν αναλάβει ο Ζαμπαλάς και ο Κωνσταντίνου. Η ομάδα κοινοποίησε πληροφορίες για τα εισιτήρια του αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, στις 17:00 στο ΔΑΚ “ Αθανάσιος Διάκος”.

Η δεύτερη φορά του Σλάγκερ

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ο Σλάγκερ έρχεται στη χώρα για να διευθύνει ένα παιχνίδι. Η πρώτη ήταν και πάλι στο εφετινό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Στην εν λόγω αναμέτρηση, ο Δικέφαλος του Βορρά, από τον πρώτο γύρο, είχε πάρει μια μεγάλη νίκη με 4-2. Ο Σλάγκερ, 33 ετών, θα έχει βοηθούς τους ίδιους που είχε και σε εκείνο το παιχνίδι, δηλαδή, τους συμπατριώτες του Σβεν Βασίτσκι, Άρνο Μπλος, 4ο τον Φωτιά και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ και Μπουξμπάουμ. Ο Ομπρένοβιτς που θα σφυρίξει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ, Γκρέγκα Κόρντεζ, και 4ος ο Πολυχρόνης ενώ στο VAR ο Άλεν Μπόροσακ με τον Νικολακάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Schlager (@da_shaer)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις