Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αταμάν για το Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: «Το ματς με τη Βιλερμπάν είναι πιο επικίνδυνο από το παιχνίδι της Μαδρίτης»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αταμάν για το Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: «Το ματς με τη Βιλερμπάν είναι πιο επικίνδυνο από το παιχνίδι της Μαδρίτης»

Αταμάν για το Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο τη νίκη, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague, ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται απόψε (08/03) τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, επιθυμεί να κάνει ένα ακόμα άλμα τετράδας. Μοναδικός στόχος της ομάδας είναι να φτάσει το θετικό αποτέλεσμα, λίγες μόλις ημέρες πριν τη συνάντησή του με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Εργκίν Αταμάν ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, ότι φοβάται περισσότερο αγώνες όπως αυτοί με τους Γάλλους, παρά όπως αυτοί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ επισήμανε ότι οι παίκτες είναι δύσκολο να βρουν κίνητρο μετά από μεγάλα διπλά.

Αναλυτικά, ανέφερε ότι: «Για μένα, το ματς με τη Βιλερμπάν είναι πιο επικίνδυνο από το παιχνίδι της Μαδρίτης. Αν ηττηθείς στη Μαδρίτη θα μετρήσει στη βαθμολογία, αλλά όλοι θα αγωνιστούν εκεί. Εμείς πήραμε μια… επιπλέον νίκη στην έδρα της Ρεάλ. Όμως, αν χάσεις στην έδρα σου από τη Βιλερμπάν, θα υποστείς μεγάλη ζημιά σε όλα τα παιχνίδια που έχεις δώσει μέχρι τώρα. Επίσης, θα είναι επικίνδυνο γιατί νομίζω πως όλοι είναι πολύ χαλαροί. Η ομάδα, το επιτελείο, νομίζω και ο κόσμος, όλοι είναι χαλαροί ενόψει αυτού του αγώνα γιατί θεωρούν πως θα είναι ένα εύκολο ματς για εμάς. Όμως, τίποτα δεν είναι εύκολο».

Ποιοι θα απουσιάζουν;

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τούρκος τεχνικός δεν υπολογίζει τους γνωστούς Κώστα Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόσα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Ταυτόχρονα, ωστόσο, η Βιλερμπάν ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Μάικ Σκοτ και Πάρις Λι. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Παναθηναϊκός αν κερδίσει θα ανέβει στην 3η θέση με ρεκόρ 18-10 και θα πάει στο ΣΕΦ την επόμενη βδομάδα κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο έχοντας μία νίκη παραπάνω.

Επίσης, αν η ομάδα πάρει διπλό, ουσιαστικά «καθαρίζει» με τους Πειραιώτες σχετικά με το πλεονέκτημα έδρας. Ο Εργκίν Αταμάν γνωρίζει τη σημασία της αναμέτρησης με τη γαλλική ομάδα. Επίσης, ξέρει πως ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώσει άμεσα τη δουλειά με τη Βιλερμπάν για να μην μπλέξει, αφού υπάρχει μόνο η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις