Μενεγάκη στυλ: Ανοιξιάτικη βόλτα με ροζ Chanel

LIFESTYLE

Μενεγάκη στυλ: Ανοιξιάτικη βόλτα με ροζ Chanel

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Μενεγάκη στυλ: Οι φωτογραφίες και το στυλ της παρουσιάστριας

14.03.2024 | 12:32

Οι υψηλές θερμοκρασίες μας προδιαθέτουν για χαλαρές βόλτες με παρέα ή και όχι! Κάπως έτσι σκέφτηκε και η Ελένη Μενεγάκη και μετά το τέλος της εκπομπής της «Ελένη», το μεσημέρι της Τετάρτης 13/3, έκανε μια βόλτα έξω με έναν υπέροχο καιρό. Ντύθηκε casual και με τα απαραίτητα γυαλιά ηλίου πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό. Η δερμάτινη Chanel τσάντα σε απαλό ροζ caviar χρώμα ξεχώριζε στην εμφάνισή της, το ίδιο ξεχωριστή και η τιμή της. Κοστίζει 11.420 ευρώ. «Όμορφο απόγευμα για βόλτα… », έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram και τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή» από τους followers της.

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει τη μόδα και τα τελευταία χρόνια, φροντίζει να ακολουθεί τις τάσεις, ανάλογα με το τι της ταιριάζει στο σώμα της και τι την εκφράζει, ανάλογα με τη διάθεσή της. Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει τα τελευταία χρόνια και την στηρίζουν πάντοτε σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Το στυλ της παρουσιάστριας

Την Ελένη Μενεγάκη την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» που παρουσιάζει τα μεσημέρια στο MEGA με την ομάδα της. Η παρουσιάστρια λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της και κάτι τέτοιο είναι ξεκάθαρο, με κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση να το επιβεβαιώνει. Η Ελένη Μενεγάκη είναι πάντοτε προσεγμένη και κομψή, ενώ φροντίζει να επιλέγει ρούχα που την κολακεύουν και αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της.

Λατρεύει τα patterns, τα φωτεινά χρώματα, τα μίντι φορέματα, αλλά και τα κοστούμια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να αντιγράψουμε το στιλ της και να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο look για εμάς. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, αλλά και στα social media, αποθεώνεται από το κοινό της, που την ακολουθεί φανατικά.

Exit mobile version