Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Ημέρα Καριέρας Αθήνα 2024: Προσλήψεις από 15 εταιρείες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ημέρα Καριέρας Αθήνα 2024: Προσλήψεις από 15 εταιρείες

Ημέρα Καριέρας Αθήνα 2024: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου στο Wyndham Grand Hotel Athens, από τις 10:00 έως και τις 18:00

Tο kariera.gr, το μεγαλύτερο hub για την εργασιακή ζωή στην Ελλάδα, διοργανώνει την Ημέρα Καριέρας Λιανικής – μία εκδήλωση εύρεσης εργασίας αφιερωμένη αποκλειστικά στον κλάδο Λιανικής, με στόχο να φέρει κοντά εργοδότες και επαγγελματίες που επιδιώκουν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Η Ημέρα Καριέρας Λιανικής απευθύνεται σε κάθε άτομο που επιθυμεί να κάνει το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην καριέρα του στον κλάδο της Λιανικής, θέλει να έρθει σε επαφή με κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου αυτού και επιδιώκει να εξελίσσεται συνεχώς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου στην Αθήνα στο Wyndham Grandθ Hotel Athens, από τις 10:00 έως και τις 18:00. Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι δωρεάν, με την προϋπόθεση οι συμμετέχοντες να κάνουν προεγγραφή, πατώντας εδώ. Λαμβάνοντας υπόψη τον χαρακτήρα της εκδήλωσης, συνιστάται στους ενδιαφερόμενους να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους. Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση αρκεί η εγγραφή (είτε online είτε δια ζώσης κατά την είσοδο).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Να γνωρίσουν από κοντά εκπροσώπους κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου Λιανικής.
  • Να εξερευνήσουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας των εταιρειών που συμμετέχουν, όπως: Area/Regional/Store Manager, Πωλητής-τρια, Sales Advisor, Visual Merchandiser, Αποθηκάριος, Εξυπηρέτηση πελατών-ταμείο.
  • Να περάσουν από σύντομες ατομικές συνεντεύξεις εργασίας.
  • Να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες στελεχών του κλάδου Λιανικής.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι 15 συμμετέχουσες εταιρείες που προσλαμβάνουν ενεργά, θα έχουν την ευκαιρία να συνανασταφούν με δεκάδες υποψηφίους που αναζητούν δουλειά σε αυτόν τον κλάδο, με προοπτική να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες, να ενισχύσουν το Employer Brand τους, καθώς και το δίκτυο επαφών τους.

Όλα τα απαραίτητα για τους συμμετέχοντες:

  • Ένας περιποιημένος φάκελος θα σε βοηθήσει να έχεις συγκεντρωμένα όλα τα έγγραφά σου (βιογραφικό, portfolio κλπ.).
  • Φτιάξε πολλά αντίτυπα του βιογραφικού σου για να τα δώσεις στους εκπροσώπους των εταιρειών, εφόσον σου ζητηθούν.
  • Εάν ενδιαφέρεσαι για παραπάνω από μια θέση εργασίας, τότε έχε μαζί σου και άλλες εκδοχές του βιογραφικού σου, προσαρμοσμένες ανάλογα.
  • Ετοίμασε μια λίστα με ερωτήσεις που θα ήθελες να κάνεις στους εκπροσώπους των εταιρειών που σε ενδιαφέρουν.
  • Στιλό και χαρτί είναι οι πιστοί σου σύμμαχοι.
  • Κράτα σημειώσεις κατά τη διάρκεια κάθε συνέντευξης/συζήτησης, ώστε να έχεις και για αργότερα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις