Μυρωδιά από πατάτες πώς φεύγει: Ο συνδυασμός των δύο αυτών υλικών κάνει την καλύτερη δουλειά
Δεν υπάρχει κανείς που να μην τηγανίζει πατάτες στο σπίτι έστω και μια φορά τον μήνα. Το μόνο αρνητικό σε αυτό είναι η έντονη μυρωδιά που αφήνουν στον χώρο και παραμένει ακόμα και αρκετές ώρες μετά. Η λύση βρίσκεται μέσα στο σπίτι σας και μάλιστα στην κουζίνα σας.
Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι φλούδες από πατάτα και λεμόνι.
Αν δεν κάνετε κάτι, η μυρωδιά από το καμένο λάδι μπορεί να κρατήσει μέχρι και δύο μέρες.
Αφού κρατήσετε μερικές φλούδες από τις πατάτες που τηγανίσετε, ρίξτε τις σε ένα σταχτοδοχείο μαζί με φλούδες λεμονιού.
Ο συνδυασμός των δύο αυτών υλικών κάνει την καλύτερη δουλειά με τις έντονες μυρωδιές. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Το μείγμα λεμονιού και φλούδας θα κάνει όλη τη δουλειά για εσάς.