Κάλενς ΑΕΚ: Θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάλενς ΑΕΚ: Θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ξένη Κιτζόγλου

Κάλενς ΑΕΚ: Σίγουροι στο Περού πως θα παραμείνει στην ομάδα και μετά το τέλος της φετινής σεζόν

14.05.2024 | 10:41

Στην ΑΕΚ βλέπουν το μέλλον του Αλεξάντερ Κάλενς οι Περουβιανοί! Σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του διεθνούς στόπερ της Ένωσης, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο παίκτης θα συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα και τη νέα σεζόν. «Ο Κάλενς συνιστά ένα σημαντικό αμυντικό όπλο για την ΑΕΚ του Αλμέιδα που επιδιώκει την παρουσία του στην Αθηναίους και την επόμενη σεζόν. Η Χιρόνα δεν ενδιαφέρεται, πλέον, για τον παίκτη και επιδιώκει την πώλησή του ή τη λύση του συμβολαίου του» αναφέρεται σχετικά στο topmercato.com.

«Το καλύτερο δυνατό σενάριο για την ΑΕΚ είναι η λύση του συμβολαίου του παίκτη για να μπορεί να έχει τον Κάλενς ελεύθερο χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει τη μεταγραφή, όμως εφόσον χρειαστεί θα το κάνει κι αυτό», συμπληρώνεται. Ο Κάλενς πραγματοποεί καλή σεζόν με τη φανέλα της Ένωσης έχοντας καταγράψει 23 συμμετοχές και δύο γκολ.

Η ΑΕΚ δε θα κοιτάξει μόνο το Euro

Σύμφωνα με την αναφορά του Agent Greek στο sportime.gr, η ΑΕΚ δεν έκανε φέτος την ευρωπαϊκή πορεία που θα μπορούσε. Έχασε την είσοδο στους ομίλους του Champions League από την Αντβέρπ. Καλή ομάδα τότε αλλά δεν ήταν και κανένα μεγαθήριο. Και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα με το νέο format μπορεί να ήταν και τεράστια χαμένη ευκαιρία. Σίγουρα ο όμιλος με Μπράιτον, Άγιαξ και Μαρσέιγ δεν ήταν καθόλου εύκολος. Όμως οι δύο πρώτες δεν έκαναν γενικά καλή σεζόν, η Μαρσέιγ έφτασε έως τα ημιτελικά αλλά τουλάχιστον η Ένωση θα μπορούσε να συνεχίσει στο Conference League. Εκεί δηλαδή που πήγε ο Ολυμπιακός, είναι ήδη στον τελικό και απέκλεισε μεταξύ άλλων και την 4η ομάδα της Premier League.

Το ζήτημα είναι πως τα επόμενα ευρωπαϊκά ματς δε θα αργήσουν και πολύ. Κάτι το Euro, κάτι η προετοιμασία, πριν το καταλάβουν οι παίκτες θα πρέπει να παίζουν πάλι. Είναι και λίγο απάνθρωπο αυτό. Η ΑΕΚ όμως δε θα κοιτάξει μόνο το Euro. Εκεί που είναι αρκετοί οι υποψήφιοι (Βίντα, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, ακόμα και ο Στάνκοβιτς). Υπάρχει και το Κόπα Αμέρικα. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, τουλάχιστον δύο παίκτες της ομάδας του Αλμέιδα αναμένεται να κάνουν το ταξίδι για τις ΗΠΑ. Εκεί γίνεται η διοργάνωση από 20 Ιουνίου έως και 14 Ιουλίου. Το Μεξικό του Πινέδα και το Περού του Κάλενς. Όπως προαναφέρθηκε ο Κάλενς αναμένεται να μείνει με μόνιμη μεταγραφή ενώ ο Πινέδα παίζει ασταμάτητα από πέρυσι.

Ετικέτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Δεν παίρνω λέξη πίσω» - Ανυποχώρητος ο Πολάκης μετά το «βούλωσ’ το» στη Συρεγγέλα. 14.05.2024 | 10:41
45χρονη βρέθηκε νεκρή σε παραλία του Ρεθύμνου - Δίπλα της βρισκόταν μεθυσμένος ο σύντροφός της 14.05.2024 | 10:41
Τουρίστες διέσωσαν αδέσποτο γατάκι - Μια ιστορία που συγκινεί 14.05.2024 | 10:41
Πότε λήγει η προθεσμία για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα - Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι 14.05.2024 | 10:41
Αλλάζουν όλα στις υπηρεσίες υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής, με απόφαση του Νίκου Χαρδαλιά 14.05.2024 | 10:41
Η πρώτη εμφάνιση του Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του - Η αλλαγή στη φρουρά του 14.05.2024 | 10:41
Παναγιωτόπουλος: Άδεια διαμονής θα σημαίνει αυτομάτως και έκδοση ΑΜΚΑ για τους νόμιμους μετανάστες 14.05.2024 | 10:41
Αφιερώματα σε Μπέλλου - Γαβαλά, αλλά και live Encardia - Alejandro Diaz, στην τρίτη εβδομάδα του Φεστιβάλ Ρεματιάς – Νύχτες Αλληλεγγύης 2024 14.05.2024 | 10:41
Exit mobile version