Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Φούντωσε τις φήμες η βόλτα τους στο Μόντε Κάρλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς – Μπαντόσα: Φούντωσε τις φήμες η βόλτα τους στο Μόντε Κάρλο

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Εθεάθησαν έξω από πολυτελές ξενοδοχείο και μπροστά από το αυτοκίνητο του Έλληνα τενίστα

Επανασύνδεση εν όψει για Στέφανο Τσιτσιπά και Πάουλα Μπαντόσα; Η Ισπανίδα τενίστρια πριν από δύο εβδομάδες ανακοίνωσε στα social media ότι δεν είναι πλέον μαζί με τον Έλληνα σύντροφό της. Είχε τονίσει μάλιστα ότι: «μου θύμιζε αρκετά την ιστορία της Μαρίας Σαράποβα με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ όταν συναντάς τον σωστό άνθρωπο αλλά μάλλον στην λάθος στιγμή. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα».

Το Σάββατο (18/05) οι δύο τους όμως εμφανίστηκαν μαζί στο Μόντε Κάρλο. Εθεάθησαν έξω από πολυτελές ξενοδοχείο και μπροστά από το αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά ενώ στο βίντεο, που όπως όλα δείχνουν είναι σημερινό, κάνουν βόλτα μαζί στην περιοχή και μάλιστα σε κάποια φάση ο ένας κρατάει το χέρι του άλλου.

Είναι ξανά μαζί;

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσουν μόνο οι τενίστες. Βέβαια ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει μιλήσει ακόμη για τον χωρισμό τους και ίσως να πίστευε ότι ήταν ένα διάλειμμα και… επέστρεψαν. Από Δευτέρα (20/05) ο Τσιτσιπάς θα παίξει στη Γενεύη και μένει να δούμε εάν θα είναι μαζί του και η Πάουλα. Θυμίζουμε η σχέση τους έγινε γνωστή το 2023 την περίοδο του Roland Garros το οποίο αρχίζει και πάλι σε λίγες ημέρες στο Παρίσι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις