Νάναλι ξύλο: Ο παίκτης της Παρτίζαν γρονθοκόπησε τον Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νάναλι ξύλο: Ο παίκτης της Παρτίζαν γρονθοκόπησε τον Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νάναλι ξύλο: Δείτε βίντεο

19.05.2024 | 18:06

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να προηγείται μεν με 2-0 στους τελικούς της ABA Liga κόντρα στην Παρτίζαν, αλλά η είδηση της ημέρας δεν αφορά το μπάσκετ στη γειτονική χώρα. Στο πρωινό χαλάρωμα των δύο ομάδων, ο Τζέιμς Νάναλι της Παρτίζαν συναντήθηκε στο διάδρομο των αποδυτηρίων με τον Στέφαν Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα και τους δύο παίκτες να πιάνονται στα χέρια. Το αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ένα βαθύ σκίσιμο κάτω από το μάτι του Λαζάρεβιτς με τον Ερυθρό Αστέρα να εκδίδει ανακοίνωση για το συγκεκριμένο συμβάν, μαζί με φωτογραφία του παίκτη του, ενώ ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Αμερικανού.

Ωστόσο αργότερα κυκλοφόρησαν διάφορα βίντεο που δείχνουν αρχικά τους δύο παίκτες να συνομιλούν και αφού χάνονται από το οπτικό πεδίο εμφανίζονται ξανά έχοντας αρχίσει τη συμπλοκή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο αθλητές είχαν προηγούμενα από το τελευταίο ντέρμπι όπου ο Νάναλι φαίνεται να έχει πιάσει από τον λαιμό τον Λαζάρεβιτς και ο τελευταίος προφανέστατα του ζήτησε τον λόγο.

Πάντως μέχρι στιγμής από την Παρτίζαν δεν υπάρχει καμία αντίδραση με τους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου να περιμένουν όλο το οπτικό υλικό προκειμένου να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι συνέβη.

Exit mobile version