Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

18

Οκτωβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντρισμπιώτη – Καρδίτσα: Σπίτι της… το τσιπουράδικο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντρισμπιώτη – Καρδίτσα: Σπίτι της… το τσιπουράδικο

Ντρισμπιώτη - Καρδίτσα: Η αθλήτρια προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, για την μεγάλη της ευκαιρία να πάρει το μετάλλιο που λείπει από την συλλογή της

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, για την μεγάλη της ευκαιρία να πάρει το μετάλλιο που λείπει από την συλλογή της. Η πρωταθλήτρια του βάδην από την Καρδίτσα, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ, αναφέρθηκε το τσιπουράδικο που έχει η οικογένειά της και στο οποίο εργαζόταν και η ίδια, μέχρι που η μητέρα της την… υποχρέωσε να αφοσιωθεί στην καριέρα της.

«Όλα αυτά τα χρόνια δούλευα πάρα πολύ και το έκανα συνδυαστικά με την προπόνησή μου. Η μητέρα μου τα τελευταία δύο χρόνια μου είπε να φύγω για προετοιμασία και να αφοσιωθώ στον στόχο μου. Να εκμεταλλευτώ το ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα χωρίς εμένα και να δουλέψω για να πετύχω τα όνειρά μου» είπε και όταν ρωτήθηκε για το πόσο σημαντικό είναι το τσιπουράδικο για την ίδια, απάντησε: «Είναι το σπίτι μου, εκεί ηρεμώ. Πως πας στο σπίτι και ηρεμείς; Εγώ ηρεμώ εκεί, είναι σαν να μην έχω πάρει ποτέ μετάλλιο».

Ολοκλήρωσε τη λαμπαδηδρομία στην Ελλάδα, με την είσοδο στο Παναθηναϊκό Στάδιο

H Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν η αθλήτρια που μπήκε στο Παναθηναϊκό στάδιο με την Ολυμπιακή Φλόγα στην ολοκλήρωση της Λαμπαδηδρομίας των 11 ημερών στην Ελλάδα! Η «χάλκινη» Παγκόσμια πρωταθλήτρια του βάδην την παρέδωσε στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Γιάννη Φουντούλη, ο οποίος μαζί με τους συμπαίκτες του που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, άναψε το βωμό στο Καλλιμάρμαρο.

Για τελευταία φορά σε ελληνικά χέρια πέρασε όταν η Πρωθιέρεια Μαίρη Μηνά μετέφερε τη δάδα με την Ολυμπιακή Φλόγα στον Πρόεδρο της ΕΟΕ Σπύρο Καπράλο ο οποίος την παρέδωσε με την σειρά του στον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «PARIS 2024» Τόνι Εστανγκέτ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις