Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιαννούλης – Νόριτς: Το «αντίο» του Έλληνα αμυντικού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιαννούλης – Νόριτς: Το «αντίο» του Έλληνα αμυντικού

Γιαννούλης - Νόριτς: Ο 28χρονος μπακ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα

Η Νόριτς ηττήθηκε από την Λιντς με 4-0 στο πρώτο ημιτελικό της Championship και ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν, στην οποία δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Premier League. Tα «καναρίνια» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την επόμενη μέρα τους και ήδη ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε μια λίστα παικτών, οι οποίοι θα αποχωρήσουν το επόμενο καλοκαίρι. Μέσα σε αυτούς, συμπεριλαμβάνεται και ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον Έλληνα αμυντικό να ψάχνει πλέον το επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

«Ευχαριστώ, καλή τύχη Δημήτρη», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, με τον 28χρονο αριστερό μπακ να αποχωρεί από την Νόριτς μετά από 3,5 χρόνια. Τα «Καναρίνια» απέκτησαν τον Γιαννούλη τον Ιανουάριο του 2021, και έκτοτε ο Έλληνας διεθνής άσος κατέγραψε 103 συμμετοχές, ενώ κατέγραψε και 7 ασίστ.

Συνολικά 316 συμμετοχές, με 4 γκολ και 40 ασίστ

Ο 28χρονος μπακ πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μένει να φανεί εάν θα παραμείνει στο εξωτερικό ή εάν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Πιερικό και Βέροια. Συνολικά στην καριέρα του έχει 316 συμμετοχές, με 4 γκολ και 40 ασίστ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Norwich City FC (@norwichcityfc)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις