Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ελεονώρα Μελέτη: «O Γιώργος Αυτιάς με έχει στηρίξει πολύ ψυχολογικά»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελεονώρα Μελέτη: «O Γιώργος Αυτιάς με έχει στηρίξει πολύ ψυχολογικά»

Καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live.

Η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, βρέθηκε καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live. Η έμπειρη δημοσιογράφος – παρουσιάστρια ξεκαθάρισε τις θέσεις της και τις προτεραιότητές της σε περίπτωση που εκλεγεί, ενώ τόνισε πως υποστηρικτές είναι οι τηλεθεατές της οι οποίοι όλα τα προηγούμενα χρόνια τους κρατούσε συντροφιά μέσα από τις συνεργασίες της με τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ξανά στην πατρίδα ο Γιώργος Αυτιάς – Φιλιά, αγκαλιές και πολλές ευχές
Χαμός στην αγορά της Ρόδου για συναντήσουν και να χαιρετήσουν τον Γιώργο Αυτιά

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος επίσης είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία και στηρίζει ενεργά την ίδια, με κάθε τους επικοινωνία. Όπως αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη: «Ο Γιώργος Αυτιάς με έχει στηρίξει και με στηρίζει και ψυχολογικά. Με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει: “Κορίτσι μου, τι κάνεις;”» είπε για την επικοινωνία τους.

Ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν έχω τον κομματικό μηχανισμό που έχουν άλλοι υποψήφιοι. Εγώ έχω μόνο τον κόσμο που με βάζει στα σπίτια του όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω ανθρώπους να παίρνουν τηλέφωνα. Έχω κάποιους εθελοντές, νέα παιδιά, φρέσκα, που εγώ πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά», ανέφερε καλεσμένη στο T-live η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις