Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κιλκίς δολοφονία – κτηνοτρόφος: «Αναγκάστηκα να σκοτώσω γιατί σήμερα θα είχες την κηδεία μου»
ΕΛΛΑΔΑ

Κιλκίς δολοφονία – κτηνοτρόφος: «Αναγκάστηκα να σκοτώσω γιατί σήμερα θα είχες την κηδεία μου»

Κιλκίς: «Αναγκάστηκα να σκοτώσω γιατί σήμερα θα είχες την κηδεία μου» -Τι φέρεται να είπε ο 54χρονος κτηνοτρόφος

«Πριν δύο χρόνια είχε πάρει τον ανήλικο γιο του άνδρα που πυροβολήθηκε για δουλειά, για να φυλάει τα πρόβατα, του έκλεψε κάτι και τον έδιωξε» είπε σήμερα στον ΑΝΤ1 πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος του κτηνοτρόφου από τις Μουριές Κιλκίς, που πυροβόλησε και σκότωσε ένα άτομο. Συγγενείς του 54χρονου κτηνοτρόφου που πυροβόλησε και σκότωσε χθες έναν 45χρονο μίλησαν στην πρωινή εκπομπή. Μάλιστα ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ο 54χρονος πυροβόλησε σε άμυνα όταν πήγαν να τον κλέψουν, η δικηγόρος της οικογένειας του 45χρονου θύματος στο Κιλκίς ανέφερε ότι το θύμα και οι τρεις φίλοι του πήγαν στον 54χρονο προκειμένου να τον εκδικηθούν γιατί είχε ασελγήσει σε βάρος μιας κοπέλας.

Τι απαντά η μητέρα του κτηνοτρόφου από το Κιλκίς

«Αυτά ειναι όλα ψέματα, δεν τον κατηγόρησε κανένας ότι ενόχλησε την ανήλικη κοπέλα. Αυτό ήταν πρόφαση για να του επιτεθούν», είπε στην ίδια εκπομπή η μητέρα του κτηνοτρόφου, απαντώντας στις αναφορές από την πλευρά της οικογένειας του θύματος και των άλλων τριών που βρέθηκαν μαζί του στην κτηνοτροφική μονάδα, οι οποίο συνελήφθησαν, ότι ο κτηνοτρόφος είχε ασελγήσει σε ανήλικη της οικογένειας τους. Όπως ανέφερε στην εκπομπή η μητέρα του κτηνοτρόφου, «Πήγαν εκεί και του είπαν ότι πείραξε την ανήλικη, τους απάντησε ότι δεν είχε κάνει κάτι και τότε του είπαν “θα σε σκοτώσουμε”. Το παιδί μου πρόλαβε να κλειδώσει την πόρτα και πήρε την Αστυνομία. Αυτοί προσπαθούσαν να σπάσουν την πόρτα. “Αναγκάστηκα, ρε μανα, να σκοτώσω εγώ, γιατί σήμερα θα είχες την κηδεία μου”, μου είπε στο τηλέφωνο ο γιός μου».

Ο πατέρας του δράστη, με τη σειρά του, είπε ότι έγινε προσπάθεια διάρρηξης, με τελικό στόχο τον ξυλοδαρμό του άνδρα που πυροβόλησε, αναφέροντας ότι «Το κίνητρο τους δεν ήταν η διάρρηξη. Πήγαν να λιντσάρουν το παιδί, δεν πήγαν να το κλέψουν. Έτσι είναι το κλέψιμο; Πήγαν να το λιντσάρουν, επειδή δεν έμεινε στην δουλειά ο ένας απο αυτούς». «Μίλησα με το παιδί μου και μου είπε “μπαμπά, πυροβόλησα κάποιον, δεν ξέρω αν πέθανε”» είπε ο πατέρας του κτηνοτρόφου. Τόσο ο 54χρονος κτηνοτρόφος όσο και οι τρεις που κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο του Κιλκίς τους ασκήθηκαν διώξεις και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή. Αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις