Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις – Κασσελάκης: Κόντρα για το… “μάπα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – Κασσελάκης: Κόντρα για το… “μάπα”

Κόντρα Γεωργιάδη – Κασσελάκη: Είναι μάπας, είπε ο υπουργός – «Ευχαριστώ» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, όταν ο δεύτερος στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, «μάπα». Αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως «δεν υπάρχει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση στην Ελλάδα πέραν της ΝΔ, πως ο Στέφανος Κασσελάκης θέλει να ακυρωθεί ο τελικός του Europa Conference League στην Ελλάδα, να μην διεκδικεί καμία διεθνή διοργάνωση η χώρα μας και σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος είπε «άρα δεν κάνει για πρωθυπουργός, είναι μάπας». Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για χυδαιότητα και λασπολογία ενώ στο χαρακτηρισμό του κύριου Γεωργιάδη αντέδρασε και προσωπικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία χαρακτηρίζει τον υπουργό Υγείας «αδίστακτο» ενώ τον ευχαριστεί που τον χαρακτήρισε «μάπα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «ευχαριστώ τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη που με χαρακτήρισε «μάπα». Θυμίζει έτσι σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο κ. Μητσοτάκης» και στη συνέχεια έθεσε κάποια ερωτήματα για το ΕΣΥ.

Ανακάλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε σε αυτή την ανάρτηση αναφέροντας: «Αγαπητέ» Στέφανε Κασσελάκη, η φράση που χρησιμοποίησα, κακώς, έγινε εν τη ρύμη του λόγου μου και ζήτησα να διαγραφεί αμέσως. Εσείς που είστε αλάνθαστος δεν αντιλαμβάνεστε ότι εμείς οι κοινοί θνητοί κάνουμε ενίοτε και λάθη… Αντιθέτως όμως όσα γράφετε εδώ είναι συνειδητά ψέματα».

Και συνέχισε απαντώντας στα ερωτήματα για το ΕΣΥ και τη στάση του ιδίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις