Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τελικός Conference League 2024 – Χρυσοχοΐδης: «Να διαφυλάξουμε την ασφάλεια εντός και εκτός γηπέδου»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τελικός Conference League 2024 – Χρυσοχοΐδης: «Να διαφυλάξουμε την ασφάλεια εντός και εκτός γηπέδου»

Τελικός Conference League 2024: Το δικό του μήνυμα, δίνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εν όψει του σπουδαίου τελικού.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα της ΕΛΑΣ, εν όψει του σημερινού μεγάλου τελικού του Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, μεταξύ άλλων, επισημαίνονται τα σημεία συνάντησης των φιλάθλων των δύο ομάδων, ενώ, υπάρχει προειδοποίηση ότι θα διεξάγονται αυστηροί έλεγχοι, τόσο στα παραπάνω σημεία αλλά και κατά την διάρκεια της διαδρομή εκείνων προς την OPAP Arena, που θα φιλοξενήσει τον τελικό. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με αφορμή τον αγώνα του τελικού, έστειλε το δικό του μήνυμα από το Χ, σήμερα το πρωί, μερικές ώρες πριν από την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης, τονίζοντας το εξής: Στη σημερινή μεγάλη διοργάνωση του τελικού, στόχος είναι να διαφυλάξουμε όχι μόνο τη δική μας ασφάλεια, αλλά και των γύρω μας, εντός και εκτός του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, ακολουθώντας τις οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις