Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Σταρόβας υγεία: “Μην τα παρατάς” το ελπιδοφόρο μήνυμα στην μπλούζα του
LIFESTYLE

Δημήτρης Σταρόβας υγεία: “Μην τα παρατάς” το ελπιδοφόρο μήνυμα στην μπλούζα του

Δημήτρης Σταρόβας υγεία: Οι πρώτες εικόνες του ηθοποιού, πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Φανερά συγκινημένος ο αγαπητός καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας, φάνηκε στο παράθυρο του Τζάνειου Νοσοκομείου σήμερα το μεσημέρι, χαιρετώντας δημοσιογράφους και φωτογράφους,. Ήταν λίγη ώρα μετά τις 12:00 σήμερα το μεσημέρι Τετάρτη 29/5, που ο Δημήτρης Σταρόβας εμφανίστηκε φανερά συγκινημένος στο παράθυρο του και φορώντας t-shirt με συμβολικό μήνυμα «Don’t Quit» δηλαδή «Μην τα παρατάς», ευχαρίστησε όλους για τη συμπαράσταση. Ο καλλιτέχνης μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας στο Τζάνειο, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, σήμερα επιστρέφει σπίτι του, καθώς πρόκειται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, με τις οδηγίες από τους γιατρούς του, όπου και θα συνεχιστεί η πορεία αποκατάστασης της υγείας του στο σπίτι.

Τη σχετική είδηση επιβεβαίωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Σήμερα, από ό,τι έμαθα από τους συναδέλφους μου, ο Δημήτρης Σταρόβας θα πάρει εξιτήριο με τις οδηγίες που θα του δώσουν. Οι γιατροί, και η νευρολογική κλινική και η καρδιολογική, το πάλεψαν πολύ. Δεν είναι εύκολα τα επεισόδια αυτά. Το πάλεψε ο ίδιος και το παλεύει, νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά, θα πάει στο σπίτι του και θα κάνει τα σχέδιά του. Θα είναι κοντά μας και θα τον βλέπουμε και θα τον απολαμβάνουμε», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη

Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις