Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ελ Καμπί τελικός Conference League: Οι καρπαζιές στον Ροντινέϊ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ελ Καμπί τελικός Conference League: Οι καρπαζιές στον Ροντινέϊ (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού γλέντησαν με την ψυχή τους στον Πειραιά πειράζοντας και ο ένας τον άλλον με τον Ελ Καμπί μάλιστα να ρίχνει σφαλιάρες στον Ροντινέι όταν αυτός πήρε το μικρόφωνο και μίλησε στον κόσμο.

Χαμός στον Πειραιά στην γιορτή του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Conference League. Οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε μαζικά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και οι ίδιοι έδειχναν πόσο το απολάμβαναν κάνοντας μάλιστα και πλάκες ο ένας στον άλλον. Κεντρικό πρόσωπο ο Ροντινέι που πείραζε τους πάντες, με τον Ελ Καμπί να του ρίχνει σφαλιάρες μόλις ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας πήρε για λίγο το μικρόφωνο.

Ολυμπιακός: Ο Έσε έκανε κι αυτός κεφαλιά μαζί με τον Ελ Καμπί στην φάση του γκολ (vid)

Το ιστορικό γκολ αυτό που χάρισε στους «ερυθρόλευκους» τη νίκη ήρθε έπειτα από μία συνεργασία μεταξύ του Έσε και του Ελ Καμπί, όταν ο Αργεντινός έκανε την σέντρα και ο Μαροκινός «εκτελεστής» πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με υπέροχη κεφαλιά νίκησε τον Τερατσιάνο στο 116′.

Υπάρχει όμως κάτι που πάνω στην ένταση και στον πανζουρλισμό της στιγμής πολλοί δεν παρατήρησαν. Ο Έσε λίγο αφότου κάνει την σέντρα στον Ελ Καμπί κι εκείνος ετοιμάζεται για κεφαλιά, κάνει κι εκείνος κεφαλιά μαζί με τον συμπαίκτη του πάνω στο πάθος και τον ενθουσιασμό του αγώνα.

Κοβάσεβιτς: «Όλη η κοινωνία του Ολυμπιακού το άξιζε, το πίστευα μετά την έλευση του Μεντιλίμπαρ»

Ένας από τους ανθρώπους που πιστώνεται την τεράστια επιτυχία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του Conference League, είναι και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντές των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: Αρχικά για το αν περίμενε αυτόν τον ιστορικό επίλογο στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας: «Ναι, από ένα σημείο και μετά μπορούσα να το φανταστώ γιατί η αλήθεια είναι πως εκείνη τη στιγμή (σ.σ. η έλευση κι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Μεντιλίμπαρ) έγινε μια πολύ μεγάλη αλλαγή κι οι παίκτες που ήρθαν βοήθησαν πολύ, αλλά κι εκείνοι που ήταν από πριν εδώ, έδειξαν μια άλλη απόδοση. Βελτιώθηκαν όλοι πάρα πολύ και όλοι μας γίναμε μια πάρα πολύ έτοιμη και δυνατή ομάδα. Δείξαμε όμορφα πράγματα, παίξαμε πολύ καλά από εκεί και πέρα σε πολλά παιχνίδια. Νομίζω πως αυτό που έγινε σήμερα ήταν κάτι που το αξίζαμε. Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή. Όλη η κοινωνία του Ολυμπιακού το άξιζε, έχει δουλέψει πάρα πολύ. Έχουμε τον πρόεδρό μας ο οποίος μας οδηγεί σ’ αυτόν το δρόμο και νομίζω πως όλη η Ελλάδα κι οι Έλληνες το άξιζαν αυτό».

Για το πού αφιερώνει την κούπα: «Στους Ολυμπιακούς, στους Έλληνες, στη οικογένειά μου, σε όλον τον κόσμο… Όλοι το αξίζουν…».

Για το μέλλον: «Ο Ολυμπιακός πάντα θέλει να διεκδικεί τίτλους. Θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται για να κερδίσει τίτλους, για να κερδίσει κι άλλα, θέλει να πηγαίνει καλά στην Ευρώπη, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε συνεχώς για κάτι ακόμη μεγαλύτερο».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις