Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

03

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μικρός Γιαννάκης – Ολυμπιακός: Μια άκρως συγκινητική στιγμή στην «OPAP Arena»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μικρός Γιαννάκης – Ολυμπιακός: Μια άκρως συγκινητική στιγμή στην «OPAP Arena»

Συγκίνηση: Ο μικρός Γιαννάκης στην απονομή του Conference League στον Ολυμπιακό

Ο μικρός Γιαννάκης βρέθηκε στην απονομή του τροπαίου του Conference League στον Ολυμπιακό.

Ο Γιαννάκης σήκωσε «ψηλά» την κούπα, σε μια άκρως συγκινητική στιγμή στην «OPAP Arena».

Ο μικρός Γιαννάκης βρέθηκε στην απονομή του τροπαίου του Conference League στον Ολυμπιακό, κρατώντας κασκόλ των «ερυθρολεύκων».

Οι Πειραιώτες έγιναν η τρίτη ομάδα που κατακτά το Conference League, μετά την επικράτησή τους με 1-0 απέναντι στη Φιορεντίνα, στον ιστορικό τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Θυμίζουμε πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με δική του πρωτοβουλία κάλεσε τον μικρό Γιαννάκη στον ιστορικό τελικό των «ερυθρολεύκων».

Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης: Τραγούδησε το «Περαία μου» για τον κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο πιο πιστός φίλαθλος των ελληνικών ομάδων συγκίνησε ολόκληρη τη χώρα μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου από τον Ολυμπιακό. Ο αγαπητός φίλαθλος συγκίνησε λέγοντας πως είναι φίλαθλος όλων των ελληνικών ομάδων, τραγούδησε στην κάμερα της Cosmote TV το «Περαία» μου για χάρη του Ολυμπιακού, ενώ πήρε ως ενθύμιο τη φανέλα της «καψούρας» του, Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

«Χάρηκα που πήρε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Είχα πει πως θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, την EuroLeague ο Παναθηναϊκός και το Conference ο Ολυμπιακός και βγήκαν οι προβλέψεις μου. Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων», είπε αρχικά.

Για τη φανέλα του Ελ Κααμπί:

«Την ήθελα αυτή τη φανέλα, είναι μεγάλη μου καψούρα ο Ελ Κααμπί από τον Ολυμπιακό. Θα την κρατήσω είναι συλλεκτική».

Για το τρόπαιο του Ολυμπιακού:

«Μπορεί να είχα πει πως θα πάρει το τρόπαιο ο ΠΑΟΚ αλλά τον πήρε άλλη ελληνική ομάδα και το χάρηκα εξίσου όπως και αν το έπαιρνε η ΠΑΟΚάρα». Και έκλεισε τις δηλώσεις του με ένα τραγούδι καθώς τραγούδησε: «Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρώνικο σου, που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις