Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

01

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μικρός Γιαννάκης: «Δεν μπορώ να πάω στον δεύτερο όροφο του σχολείου, δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει»
ΕΛΛΑΔΑ

Μικρός Γιαννάκης: «Δεν μπορώ να πάω στον δεύτερο όροφο του σχολείου, δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει»

Συγκίνηση προκάλεσε η περιγραφή του μικρού Γιαννάκη.

Ο μικρός Γιαννάκης, ο οποίος πανηγύρισε και σήκωσε το τρόπαιο του Conference League έπειτα από τη μεγάλη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού, βρέθηκε στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου στο Tlive. Ο μικρός Γιαννάκης ήταν χθες επίτιμος καλεσμένος του Ολυμπιακού και μίλησε τόσο για την εμπειρία του στο γήπεδο όσο και για τα ζητήματα που έχει με τα μαθήματά του λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και των υποδομών που δεν υπάρχουν.

Ελ Κααμπί και Φορτούνης πήγαν με την κούπα στον μικρό Γιαννάκη – Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του

«Έχω μόνο μία ράμπα στο κάτω μέρος στο προαύλιο για να ανεβαίνω στο κυρίως κτίριο, στο κυλικείο και στις αίθουσες που είναι εκεί, αλλά έχουμε ένα δεύτερο όροφο που κάνουμε πληροφορική και γεωγραφία και δεν μπορώ να πάω. Συνήθως πρέπει να φωνάζω κάποιον δικό μου για να με ανεβάζει. Οι καθηγητές με ρωτάνε γιατί δεν ανεβαίνεις επάνω και τους λέω πολύ απλά ότι δεν έχω κάποιον να με ανεβάσει» εξομολογήθηκε ο μικρός Γιαννάκης με την Τατιάνα Στεφανίδου να συγκινείται για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις