Παράσυρση Θεσσαλονίκη: Το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο

ΕΛΛΑΔΑ

Παράσυρση Θεσσαλονίκη: Το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από την παράσυρση της μητέρας και του 14 μηνών μωρού

30.05.2024 | 19:19

Βίντεο-ντοκουμέντο από τροχαίο στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε το «live news». Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή του τροχαίου, που είχε ως συνέπεια την παράσυρση μίας γυναίκας και του μωρού της, το οποίο είναι 14 μηνών και ήταν σε καρότσι. Η μητέρα με το μωρό προσπάθησε να περάσει απέναντι σε δρόμο, όπου βρισκόταν ο πατέρας, και εκείνη τη στιγμή ένα αυτοκίνητο ήρθε κατά πάνω τους. Ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως, όπως φαίνεται, την κίνηση της μητέρας, με συνέπεια να τη χτυπήσει το όχημα. Ευτυχώς, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός από το τροχαίο.

Ο πατέρας, ο οποίος κοιτούσε σοκαρισμένος, ενώ περίμενε τη γυναίκα του να περάσει τον δρόμο, είπε στην εκπομπή ότι ο οδηγός, που δεν έτρεχε πολύ, δεν είδε τη σύζυγό του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο οδηγός είπε ότι στο σημείο δεν υπάρχει καλή σήμανση και ότι η γυναίκα πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο. Επίσης, τόνισε ότι δεν αποποιείται την ευθύνη και ότι ήταν λάθος του.

Αμέσως μετά, αφού η γυναίκα έπεσε στο έδαφος, τρέχει κόσμος να βοηθήσει, ενώ το μωρό έμεινε δεμένο στο καρότσι και δεν εκτοξεύτηκε από τη σύγκρουση.

 

Exit mobile version