Λένι Κράβιτζ για σεξ: Αποχή, μέχρι να βρει την κατάλληλη σύντροφο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λένι Κράβιτζ για σεξ: Αποχή, μέχρι να βρει την κατάλληλη σύντροφο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Λένι Κράβιτζ για σεξ: Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως δεν είχε καμία σοβαρή σχέση εδώ και εννέα χρόνια, οπότε απέχει από την ερωτική ζωή

30.05.2024 | 20:56

Σε νέα συνέντευξη που έδωσε, ο 60χρονος Λένι Κράβιτζ μίλησε μεταξύ άλλων, για την ερωτική του ζωή. Ο διάσημος τραγουδιστής που έκλεισε πρόσφατα τα 60, μίλησε στον «Guardian» κι αποκάλυψε πως δεν έχει βρεθεί σε σοβαρή σχέση εδώ και εννέα χρόνια. Όπως εξήγησε μάλιστα, τηρεί τα παραδοσιακά πρότυπα και δεν θέλει να έχει ερωτική ζωή, μέχρι να βρει την κατάλληλη σύντροφο. «Είναι πνευματικό θέμα», είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος στο παρελθόν, είχε μιλήσει ξανά για την αποχή από το σεξ πριν τον γάμο, το 2008, λέγοντας τότε, πως δεν είχε βρεθεί με γυναίκα για τρία χρόνια.

«Είναι απλά μια υπόσχεση που έδωσα μέχρι να παντρευτώ. Όσο βρίσκομαι στη ζωή, θέλω οι γυναίκες να έρχονται σε εμένα, όχι μόνο για το σώμα, αλλά για το πνεύμα μου και το μυαλό μου», είχε πει τότε. Στις νέες του δηλώσεις στον Guardian ωστόσο, ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι είναι ελεύθερος αυτή την περίοδο, θα ήθελε πολύ να βρει μια σύντροφο. «Θα ήθελα να είμαι ξανά σε σχέση, έχω γίνει πολύ θετικός στον τρόπο που ζω», είπε.

Με τη Λίζα Μπονέ παντρεύτηκε το 1987 και χώρισε το 1993. Απέκτησαν μαζί μία κόρη, τη Ζόι 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, η οποία σε καμία περίπτωση δεν προδίδει την ηλικία του. «Μετά βίας το πιστεύω. Αλλά είναι όμορφο. Είναι ένας συνδυασμός γονιδίων, αυτοφροντίδας, σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Η πειθαρχία μου έχει να κάνει με το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Θέλω και τα τρία αυτά στοιχεία ευθυγραμμισμένα. Αν το σώμα μου είναι σε φόρμα και το πνεύμα και το μυαλό μου δεν είναι, τότε είναι απλά κάτι ωραίο, για να το κοιτάξω ή να καυχηθώ. Και; Ποιος νοιάζεται; Για μένα, όλα αυτά πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένα. Και πρέπει να κάνω τη δουλειά που χρειάζεται για να τα έχω όλα αυτά σε ευθυγράμμιση, ώστε η ύπαρξή μου να είναι στο μέγιστο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version