Τροχαίο Συγγρού: Αυτοκίνητο «εισέβαλε» σε καφετέρια που βρισκόταν σε λειτουργία

ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Συγγρού: Αυτοκίνητο «εισέβαλε» σε καφετέρια που βρισκόταν σε λειτουργία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τροχαίο Συγγρού: «10 λεπτά νωρίτερα ήταν γεμάτο το έξω εστιατόριο»

31.05.2024 | 08:17

Οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και «εισέβαλε» σε κατάστημα εστίασης σε παράδρομο της Συγγρού, το πρωί της Παρασκευής. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η γυναίκα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με το αυτοκίνητό της πάνω στην πρόσοψη της καφετέριας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Το μαγαζί βρισκόταν σε λειτουργία εκείνη την ώρα, έτσι πελάτες και προσωπικό βγήκαν ανάστατοι από το κατάστημα. Παράλληλα στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος υπήρχαν τραπεζοκαθίσματα και ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κάποιος σε αυτά, γιατί θα είχε τραυματιστεί.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο μάγειρας της καφετέριας «ήμουν μέσα και εξυπηρετούσαμε κόσμο στο μέσα εστιατόριο. Δέκα λεπτά νωρίτερα ήταν γεμάτο το έξω εστιατόριο, καθόντουσαν 20 άτομα».«Ξαφνικά είδαμε να γκρεμίζεται η είσοδος και ένα μεγάλο αυτοκίνητο να μπαίνει μέσα. Αφού συνειδητοποίησα ότι είναι αυτοκίνητο ρωτάγαμε αν ήταν κανείς έξω. Ευτυχώς δεν ήταν κανείς» πρόσθεσε ο εργαζόμενος στην καφετέρια.

 

Ετικέτες
Exit mobile version