Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νίκος Χριστοδουλίδης Ολυμπιακός: Η απάντηση του προέδρου για την επίσκεψη στην Αθήνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χριστοδουλίδης Ολυμπιακός: Η απάντηση του προέδρου για την επίσκεψη στην Αθήνα

«Αντιλαμβάνομαι το πολιτικό κλίμα, το κομματικό σκηνικό, πάμε σε εκλογές, αλλά ας κρατήσουμε λίγο τον πήχη ψηλά ειδικά όταν αφορά προσωπικά θέματα» τόνισε

Θλίψη εξέφρασε ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης διότι, όπως είπε, κάποιοι κρίνοντας από τον τρόπο που οι ίδιοι συμπεριφέρονται, κάνουν αναφορές σε σχέση με την πρόσφατη μετάβασή του στην Αθήνα, όπου παρακολούθησε τον τελικό αγώνα του Europa Conference League.

Κληθείς να αναφερθεί στη μετάβασή του στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού, ο κ.Χριστοδουλίδης δήλωσε: «με προσωπικά μου έξοδα μετέβηκα στην Αθήνα μαζί με την κόρη μου για να δούμε το παιγνίδι. Με προσωπικά μου έξοδα μείναμε ένα βράδυ σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί λυπάμαι πραγματικά που κάποιοι ενδεχομένως κρίνοντας από τον τρόπο που οι ίδιοι συμπεριφέρονται, κάνουν κάποιες αναφορές. Επιτέλους, αντιλαμβάνομαι το πολιτικό κλίμα, το κομματικό σκηνικό, πάμε σε εκλογές, αλλά ας κρατήσουμε λίγο τον πήχη ψηλά ειδικά όταν αφορά προσωπικά θέματα».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις